Sarajevo
17

Social Media

Light
Dark

Emotivna Madona: Tata, volim te

Madona (Madonna, 65) je na Instagram storyja objavila fotografiju s ocem Silvijem (92). Uz sliku je dodala tri plava emotikona srca te je napisala: "Volim te, tata". Ovo nije prvi put da pjevačica objavljuje fotografiju oca. U junu prošle godine je na Instagramu podijelila svoj selfie te sliku oca dok je bio mlad. Fotku je objavila samo nekoliko dana nakon što je objavila video u kojem je obožavateljima rekla što mogu očekivati ​​na njenoj svjetskoj turneji od 84 datuma, piše Avaz. Naslovna fotografija: Instagram

Madona (Madonna, 65) je na Instagram storyja objavila fotografiju s ocem Silvijem (92). Uz sliku je dodala tri plava emotikona srca te je napisala: “Volim te, tata”.

Ovo nije prvi put da pjevačica objavljuje fotografiju oca. U junu prošle godine je na Instagramu podijelila svoj selfie te sliku oca dok je bio mlad. Fotku je objavila samo nekoliko dana nakon što je objavila video u kojem je obožavateljima rekla što mogu očekivati ​​na njenoj svjetskoj turneji od 84 datuma, piše Avaz.

  • Sretan vam ovaj dan očeva, svim tatama. Ali najviše mom ocu Silviju koji mi je jednom rekao da će on juriti dok kotači ne otpadnu! Hvala na tvojoj nepopustljivoj radnoj etici i ljubavi i što si me odbio razmaziti na bilo koji način. Naučio si me kako biti borac. Zauvijek sam ti zahvalna. Ali i jako umorna – napisala je pjevačica u Instagram objavi.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...