Sarajevo
6

Social Media

Light
Dark

Evo gdje stižu zvijezde: Epicentar novogodišnje zabave

Nova godina se neumitno približava, a Crna Gora će, bez dileme, biti epicentar prazničnih dešavanja. Što se nastupa muzičkih zvijezda tiče, lakše je nabrojati ko ne pjeva nego ko pjeva u našem komšiluku. "Repriza" s Merlinom Kotorane i njihove goste u 2024. godinu uvest će Severina, dok je za “reprizu” dočeka Nove godine zadužen Dino Merlin. Kotor će tokom decembra i januara ugostiti brojne regionalne muzičke zvijezde, pa će tako na kotorskim trgovima nastupiti i Stela Rade, Neno Belan, Aleksandar Sofronijević, Goca Tržan, Adi Šoše, Tijana Dapčević, Zoe Kida, „Yu Grupa“... "Bijelo dugme" Za zabavu u prvom danu 2024. godine zaduženi su Nikola Rokvić, Marija Šerifović te Željko Joksimović. U najluđoj noći, 31. decembra, u Herceg-Novom će nastupiti Goran Bregović i „Bijelo dugme - Alen, Tifa te Orkestar za svadbe i sahrane, koji vanvremenskim hitovima i dobrom energijom garantiraju odličnu atmosferu i zabavu. Naredne večeri, 1. januara 2024. godine, Novljane i goste očekuje dvostruki muzički program - koncert Miroslava Ilića, a prije toga i najveći hitovi „Novih fosila“. U Tivtu Džinović i Pejović Građani i gosti Tivta će u najluđoj noći pjevati s Harisom Džinovićem. A naredne večeri, 1. januara, za prazničnu zabavu zaduženi su „Akademia bend“ i Aco Pejović, piše Avaz. Naslovna fotografija: Youtube screenshot

Nova godina se neumitno približava, a Crna Gora će, bez dileme, biti epicentar prazničnih dešavanja.

Što se nastupa muzičkih zvijezda tiče, lakše je nabrojati ko ne pjeva nego ko pjeva u našem komšiluku.

“Repriza” s Merlinom

Kotorane i njihove goste u 2024. godinu uvest će Severina, dok je za “reprizu” dočeka Nove godine zadužen Dino Merlin.

Kotor će tokom decembra i januara ugostiti brojne regionalne muzičke zvijezde, pa će tako na kotorskim trgovima nastupiti i Stela Rade, Neno Belan, Aleksandar Sofronijević, Goca Tržan, Adi Šoše, Tijana Dapčević, Zoe Kida, „Yu Grupa“…

“Bijelo dugme”

Za zabavu u prvom danu 2024. godine zaduženi su Nikola Rokvić, Marija Šerifović te Željko Joksimović.

U najluđoj noći, 31. decembra, u Herceg-Novom će nastupiti Goran Bregović i „Bijelo dugme – Alen, Tifa te Orkestar za svadbe i sahrane, koji vanvremenskim hitovima i dobrom energijom garantiraju odličnu atmosferu i zabavu.

Naredne večeri, 1. januara 2024. godine, Novljane i goste očekuje dvostruki muzički program – koncert Miroslava Ilića, a prije toga i najveći hitovi „Novih fosila“.

U Tivtu Džinović i Pejović

Građani i gosti Tivta će u najluđoj noći pjevati s Harisom Džinovićem. A naredne večeri, 1. januara, za prazničnu zabavu zaduženi su „Akademia bend“ i Aco Pejović, piše Avaz.

Naslovna fotografija: Youtube screenshot

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...