Sarajevo
12

Social Media

Light
Dark

Glumac pronađen mrtav u šumi

Glumac Kol Brings Plenti (Cole Brings Plenty) samo 48 sati nakon što je optužen za porodično nasilje, pronađen je mrtav u šumi. Slavu je stekao kada se pojavio u seriji "1923", spin-ofu popularne vestern serije "Jeloustoun", a nije bio viđen otkako je policija pozvana na imanje gdje je žena vrištala i tražila pomoć. Tada je izdat nalog za njegovo hapšenje. Kako niko nije mogao da ga locira, prijavljen je kao nestala osoba. Brigs je propustio audiciju za predstojeći filmski projekat koji je bio zakazan preko Zoom-a, što je za njega, kažu, bilo neobično. U međuvremenu je pronađen njegov napušteni automobil, a ubrzo su otkrili i njegovo tijelo u šumi oko 43 milje jugozapadno od Kanzas Sitija. Istražitelji i ljekari su bili na licu mjesta, ali detalji o uzroku smrti nisu saopšteni. Glumčev otac Džo rekao je da je zahvalan za sve molitve i pozitivne misli koje su posvećene njegovom sinu, prenosi Avaz. Naslovna fotografija: Instagram

Glumac Kol Brings Plenti (Cole Brings Plenty) samo 48 sati nakon što je optužen za porodično nasilje, pronađen je mrtav u šumi. Slavu je stekao kada se pojavio u seriji “1923”, spin-ofu popularne vestern serije “Jeloustoun”, a nije bio viđen otkako je policija pozvana na imanje gdje je žena vrištala i tražila pomoć.

Tada je izdat nalog za njegovo hapšenje. Kako niko nije mogao da ga locira, prijavljen je kao nestala osoba. Brigs je propustio audiciju za predstojeći filmski projekat koji je bio zakazan preko Zoom-a, što je za njega, kažu, bilo neobično.

U međuvremenu je pronađen njegov napušteni automobil, a ubrzo su otkrili i njegovo tijelo u šumi oko 43 milje jugozapadno od Kanzas Sitija. Istražitelji i ljekari su bili na licu mjesta, ali detalji o uzroku smrti nisu saopšteni.

Glumčev otac Džo rekao je da je zahvalan za sve molitve i pozitivne misli koje su posvećene njegovom sinu, prenosi Avaz.

  • Ove sedmice sam saznao koliko ljudi poznaje dobrotu u Kolovom srcu i voli ga – rekao je.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...