Sarajevo
12

Social Media

Light
Dark

Glumac Stiven Sigal stigao na inauguraciju Putinu

Predsjednik Rusije Vladimir Putin položio je zakletvu na inauguraciju u Moskvi, čime je stupio na dužnost i započeo novi peti šestogodišnji mandat. Vladimir Putin odnio je uvjerljivu pobjedu na predsjedničkim izborima u martu, održanih samo par sedmica nakon smrti opozicijskog lidera Alekseja Navaljnog.  Vlade zapadnih zemalja osudile se njegov reizbor, ocijenivši ga nepoštenim i nedemokratskim, a isti stav ima i Ukrajina. Glumac Stiven Sigal (Steven Seagal) stigao je na inauguraciju  Putinu. Rusija je na inauguraciju pozvala čelne osobe svih stranih diplomatskih misija u Moskvi, prenosi Avaz. Naslovna fotografija: Instagram

Predsjednik Rusije Vladimir Putin položio je zakletvu na inauguraciju u Moskvi, čime je stupio na dužnost i započeo novi peti šestogodišnji mandat.

Vladimir Putin odnio je uvjerljivu pobjedu na predsjedničkim izborima u martu, održanih samo par sedmica nakon smrti opozicijskog lidera Alekseja Navaljnog. 

Vlade zapadnih zemalja osudile se njegov reizbor, ocijenivši ga nepoštenim i nedemokratskim, a isti stav ima i Ukrajina.

Glumac Stiven Sigal (Steven Seagal) stigao je na inauguraciju  Putinu.

Rusija je na inauguraciju pozvala čelne osobe svih stranih diplomatskih misija u Moskvi, prenosi Avaz.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...