Sarajevo
12

Social Media

Light
Dark

Seks-bomba se ponovo našminkala

Nakon niza javnih pojavljivanja bez šminke, Pamela Anderson odustala je od prirodnog izgleda za svoje prvo pojavljivanje na Met Gali. Anderson je došla na crveni tepih u haljini s otvorenim ramenima Oscara de la Rente i laganom šminkom vizažistice Pat McGrath. U intervjuu za britanski Vogue, Anderson je rekla da želi šminku koja je "rosna, mekana i eterična", kako bi pokazala eleganciju. Tokom prošle godine Anderson je postala zaštitno lice pokreta prirodnog izgleda nakon brojnih javnih pojavljivanja bez šminke. Naslovna fotografija: Instagram

Nakon niza javnih pojavljivanja bez šminke, Pamela Anderson odustala je od prirodnog izgleda za svoje prvo pojavljivanje na Met Gali.

Anderson je došla na crveni tepih u haljini s otvorenim ramenima Oscara de la Rente i laganom šminkom vizažistice Pat McGrath.

U intervjuu za britanski Vogue, Anderson je rekla da želi šminku koja je “rosna, mekana i eterična”, kako bi pokazala eleganciju.

Tokom prošle godine Anderson je postala zaštitno lice pokreta prirodnog izgleda nakon brojnih javnih pojavljivanja bez šminke.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...