Sarajevo
19

Social Media

Light
Dark

Glumica tražila zaštitu na sudu: Uhodi me i tvrdi da sam njegova

Sofiji Vergari odobrena je privremena zabrana prilaska koju je tražila za muškarca koji vjeruje da ima „romantičan i porodični odnos s njom i njenim sinom“, piše Yahoo News. Zvijezda serije „Moderna porodica“ zatražila je zaštitu za sebe i svog sina Manola tvrdeći da muškarac stalno dolazi u blizinu njene kuće, uključujući incident u julu, kada je navodno pješačio kroz brda kako bi zaobišao obezbjeđenje i vikao da je ona „njegova“. U sudskim dokumentima do kojih je došla novinska agencija PA, Vergara takođe tvrdi da joj je Gregori Aron Braun (34) u novembru poslao „uznemirujuće pismo“ u kom je naveo svoju namjeru da je uskoro pronađe i bude s njom. Rečeno je da je 51-godišnjakinja u strahu za svoju ličnu sigurnost i za one oko sebe jer je navodno ponašanje postalo „izuzetno zastrašujuće“. Dokumenti su ga opisali kao „mentalno nestabilnog“ s „dugotrajnom fiksacijom“ na Vergaru. U dokumentima se navodi da Vergara ne poznaje Brauna i navodi da je on „fiksiran i opsjednut“ njom, prenosi Avaz. Naslovna fotografija: Instagram

Sofiji Vergari odobrena je privremena zabrana prilaska koju je tražila za muškarca koji vjeruje da ima „romantičan i porodični odnos s njom i njenim sinom“, piše Yahoo News.

Zvijezda serije „Moderna porodica“ zatražila je zaštitu za sebe i svog sina Manola tvrdeći da muškarac stalno dolazi u blizinu njene kuće, uključujući incident u julu, kada je navodno pješačio kroz brda kako bi zaobišao obezbjeđenje i vikao da je ona „njegova“.

U sudskim dokumentima do kojih je došla novinska agencija PA, Vergara takođe tvrdi da joj je Gregori Aron Braun (34) u novembru poslao „uznemirujuće pismo“ u kom je naveo svoju namjeru da je uskoro pronađe i bude s njom.

  • Upustio se u uhođenje i uznemirava me, što me ozbiljno nervira – rekla je Vergara u dokumentima.

Rečeno je da je 51-godišnjakinja u strahu za svoju ličnu sigurnost i za one oko sebe jer je navodno ponašanje postalo „izuzetno zastrašujuće“.

Dokumenti su ga opisali kao „mentalno nestabilnog“ s „dugotrajnom fiksacijom“ na Vergaru.

  • On iluzorno vjeruje da je lično poznaje i da ima romantičan i porodični odnos s njom i njenim sinom, što nema – stoji u dokumentima.
  • Braun kompulsivno uhodi Vergaru i predstavlja prijetnju nasiljem i opasnost za nju.

U dokumentima se navodi da Vergara ne poznaje Brauna i navodi da je on „fiksiran i opsjednut“ njom, prenosi Avaz.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...