Sarajevo
31

Social Media

Light
Dark

Glumila je Ivanu u “Lud, zbunjen, normalan”, a u seriji više nije htjela glumiti zbog ove epizode

Jedna od najpopularnijih humorističnih serija na ovim prostorima u zadnjih 15 godina serija je "Lud, zbunjen, normalan". Scenarist serije Feđa Isović prikazao je život triju generacija porodice Fazlinović, koje stanuju pod istim krovom, stvorio je brojne duhovite situacije koje su 13 sezona nasmijavale publiku. Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović igrali su glavne likove, ali seriju su obilježili i brojni sporedni likovi, među kojima je i lik tajnice Ivane koju je igrala glumica Gordana Boban koja je glumila u 50 nastavaka serije i onda je iznenada odlučila otići iz serije. U jednom je intervjuu objasnila zašto je donijela tu odluku i zbog čega je napustila seriju koja je imala veliku gledanost u cijeloj regiji. Otkrila je tom prilikom i konkretan razlog koji ju je naveo na ovu odluku, piše večernji.hr Naslovna fotografija: YouTube/printscreen

Jedna od najpopularnijih humorističnih serija na ovim prostorima u zadnjih 15 godina serija je “Lud, zbunjen, normalan”. Scenarist serije Feđa Isović prikazao je život triju generacija porodice Fazlinović, koje stanuju pod istim krovom, stvorio je brojne duhovite situacije koje su 13 sezona nasmijavale publiku.

Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović igrali su glavne likove, ali seriju su obilježili i brojni sporedni likovi, među kojima je i lik tajnice Ivane koju je igrala glumica Gordana Boban koja je glumila u 50 nastavaka serije i onda je iznenada odlučila otići iz serije. U jednom je intervjuu objasnila zašto je donijela tu odluku i zbog čega je napustila seriju koja je imala veliku gledanost u cijeloj regiji.

  • Ostavila sam je jer je jedna epizoda, po mome mišljenju, bila potpuno neprikladna. Od 54. epizode pa dalje bilo je puno epizoda s vrlo kontroverznim sadržajem. Mogu reći da sam jako sretna jer uvijek slušam svoj unutarnji glas. Imate neki okvir u kojem pokušavate ne mijenjati svoje moralne vrijednosti ili ponašanje. Slušate svoj instinkt u vezi s time što je dobro, a što nije. Dakle, jako sam sretna što sam učinila taj korak – ispričala je Gordana.

Otkrila je tom prilikom i konkretan razlog koji ju je naveo na ovu odluku, piše večernji.hr

  • Epizoda o kojoj govorim zapravo je bila o seksualnom zlostavljanju. Dakle, termin silovanje u porodičnoj seriji koja se prikazuje u 20 sati, prema mojim moralnim mjerilima, za veliki broj gledatelja među kojima je mnogo djece, zbilja nije prikladan – rekla je Boban.

Naslovna fotografija: YouTube/printscreen

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...