Sarajevo
11

Social Media

Light
Dark

Horor u Kolumbiji: Igrač pogođen nožem u glavu

Na jednom od najvećih južnoameričkih derbija, derbiju Medeljina, između Atletiko Nasionala i Independijentea, navijač je nožem gađao fudbalera Atletika.  Derbi se svrstava u jedan od od najvećih, a posebno je interesantan zbog historijata i upliva narkokartela, ali i najpoznatijeg narko-bosa, Pabla Eskobara (Escobar), koji je jedno vrijeme bio vlasnik Atletiko Nasionalom.  Što se incidenta tiče, on se dogodio na samom kraju susreta, koji je završen rezultatom 2:2, kada se igrač Atletka Pablo Čepelini pripremao izvesti korner, s tribina je poletio nož ka fudbaleru, koji ga je pogodio u glavu. On se odmah sageo s bolnom grimasom na licu, a pored njega je bio i sudija, kojeg je nož promašio pukom srećom, prenosi Avaz. Čepelini je, u neočekivanom spletu okolnosti, odmah odlučio ustati i nastaviti meč, samo da bi se meč priveo kraju, iako je imao svo pravo svijeta da ostane na zemlji i da se traži prekid utakmice, što bi njegovom timu donijelo tri boda. Naslovna fotografija: Screenshot

Na jednom od najvećih južnoameričkih derbija, derbiju Medeljina, između Atletiko Nasionala i Independijentea, navijač je nožem gađao fudbalera Atletika. 

Derbi se svrstava u jedan od od najvećih, a posebno je interesantan zbog historijata i upliva narkokartela, ali i najpoznatijeg narko-bosa, Pabla Eskobara (Escobar), koji je jedno vrijeme bio vlasnik Atletiko Nasionalom. 

Što se incidenta tiče, on se dogodio na samom kraju susreta, koji je završen rezultatom 2:2, kada se igrač Atletka Pablo Čepelini pripremao izvesti korner, s tribina je poletio nož ka fudbaleru, koji ga je pogodio u glavu.

On se odmah sageo s bolnom grimasom na licu, a pored njega je bio i sudija, kojeg je nož promašio pukom srećom, prenosi Avaz.

Čepelini je, u neočekivanom spletu okolnosti, odmah odlučio ustati i nastaviti meč, samo da bi se meč priveo kraju, iako je imao svo pravo svijeta da ostane na zemlji i da se traži prekid utakmice, što bi njegovom timu donijelo tri boda.

Naslovna fotografija: Screenshot

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...