Sarajevo
12

Social Media

Light
Dark

Jelena Đoković zablistala u haljini od 500 eura

Jelena i Novak Đoković su jučer prisustvovali dodjeli sportskih nagrada Laureus u Madridu, a njena elegantna haljina je privukla pažnju. Riječ je o kreaciji srbijanske dizajnerice Dragane Ognjenović, čija je cijena 500 eura. Izgled je upotpunila podignutom frizurom, jednostavnom šminkom i nakitom. Novak je nosio odijelo italijanskog brenda Brunello Cucinelli. Bili su u dobrom raspoloženju te nasmijani pozirali fotografima. Proglašem je najboljim sportistom u 2023. godini. Ovo je njegova peta Laureus nagrada. Izjednačio se s Rogerom Federerom. Nagradu mu je uručio Tom Brady, piše Klix. Kao što je poznato, Jelena je ranije često bila na udaru kritika onih koji smatraju da se oblači i šminka previše jednostavno. No, nije dozvolila da je negativni komentari pokolebaju. Naslovna fotografija: Twitter

Jelena i Novak Đoković su jučer prisustvovali dodjeli sportskih nagrada Laureus u Madridu, a njena elegantna haljina je privukla pažnju.

Riječ je o kreaciji srbijanske dizajnerice Dragane Ognjenović, čija je cijena 500 eura. Izgled je upotpunila podignutom frizurom, jednostavnom šminkom i nakitom.

Novak je nosio odijelo italijanskog brenda Brunello Cucinelli. Bili su u dobrom raspoloženju te nasmijani pozirali fotografima.

Proglašem je najboljim sportistom u 2023. godini. Ovo je njegova peta Laureus nagrada. Izjednačio se s Rogerom Federerom. Nagradu mu je uručio Tom Brady, piše Klix.

  • Djeluje mi nevjerovatno da od tebe dobijam ovu nagradu. Ti si neko na koga se ugledam i u životu, ne samo u sportu. U posljednjih sat vremena gledao sam nevjerovatne sportiste koji su napravili nevjerovatan utjecaj na svijet sporta. Želim svima da čestitam na uspjesima, nominacijama i osnovjenim nagradama – između ostalog je rekao.

Kao što je poznato, Jelena je ranije često bila na udaru kritika onih koji smatraju da se oblači i šminka previše jednostavno. No, nije dozvolila da je negativni komentari pokolebaju.

Naslovna fotografija: Twitter

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...