Sarajevo
31

Social Media

Light
Dark

Internetom se širi video: Severina se slomila i rasplakala, pa prekinula nastup

Još uvijek nije jasno zašto neki videi na TikToku postaju viralni, no čini se da je mnoge dirnula snimka s jednog prošlog koncerta pjevačice Severine Vučković. Naime, na toj društvenoj mreži pregledalo ga je mnogo ljudi, a mnogi se sjećaju trenutka kada je Severina zaplakala usred koncerta, te se slomila i prekinula nastup. Dogodilo se to dok je pjevala pjesmu 'Rođeno moje' koju uvijek doživljava emotivno jer je posvećena njenom sinu Aleksandru. Mediji su ranije pisali da se Severina rasplakala na koncertu za vrijeme svoje turneje 'The Magic Tour' pa je moguće da je video nastao još 2019. godine.  U videu se vidi kako je pjevačica zajecala dok je pjevala, pa je obrisala suze i pokušala nastaviti pjevati, no ipak se slomila i prekinula pjesmu. Nakon toga, publika je u sav glas vikala njeno ime. Uz podršku obožavatelja, pjevačica je uspjela nastaviti dalje s koncertom.  Naslovna fotografija: Instagram

Još uvijek nije jasno zašto neki videi na TikToku postaju viralni, no čini se da je mnoge dirnula snimka s jednog prošlog koncerta pjevačice Severine Vučković. Naime, na toj društvenoj mreži pregledalo ga je mnogo ljudi, a mnogi se sjećaju trenutka kada je Severina zaplakala usred koncerta, te se slomila i prekinula nastup.

Dogodilo se to dok je pjevala pjesmu ‘Rođeno moje’ koju uvijek doživljava emotivno jer je posvećena njenom sinu Aleksandru. Mediji su ranije pisali da se Severina rasplakala na koncertu za vrijeme svoje turneje ‘The Magic Tour’ pa je moguće da je video nastao još 2019. godine. 

U videu se vidi kako je pjevačica zajecala dok je pjevala, pa je obrisala suze i pokušala nastaviti pjevati, no ipak se slomila i prekinula pjesmu. Nakon toga, publika je u sav glas vikala njeno ime. Uz podršku obožavatelja, pjevačica je uspjela nastaviti dalje s koncertom. 

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...