Sarajevo
24

Social Media

Light
Dark

Isplivali nepoznati detalji iz života poznate pjevačice, a evo šta je na nju ostavilo poseban utisak

Popularna pjevačica se prisjetila početka svoje karijere i zarade i rekla da se karijera vremenom gradi i da je najbitnije da se čovjek ne uobrazi i ne promijeni. Početak karijere Katarine Grujić je kao i kod mnogih počeo od same nule i pjevačica je istakla da se ne stidi koliko je njen prvi honorar bio u to vrijeme.

  • Mislim da se karijera počinje od nule. Tako sam i ja počela. Moj prvi honorar je bio 150 eura prije Zvezda Granda, ja se ne stidim toga. Svaki čovjek počinje od nule. Pa poslije napraviš karijeru i digneš cijenu i sve to, ali koliko te ljudi vole i traže, toliko ćeš i da vrijediš, toliko ćeš i da koštaš. Samo naravno da se ne uobraziš i da se ne promijeniš” – rekla je pjevačica, prenosi Blic.

Katarina Grujić je rekla da uopšte ne razmišlja da se negdje preseli i da prati svog supruga, kao i da ne razmišlja o selidbi iz Srbije jer ima dosta obaveza u Beogradu.

FOTO: INSTAGRAM
  • Trenutno u ovom periodu ne, mnogo nastupa me čeka, priprema albuma, zakazana sam do marta, aprila. Ne postoji mogućnost da otkažem vikende nikako, čak imam negdje radne dane pred Novu godinu, 15 dana za redom radim, kazala je.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...