Sarajevo
11

Social Media

Light
Dark

Jelena Karleuša otkrila u kakvom je odnosu s Kanjeom Vestom: Pozvala sam ga da dođe…

Srbijanski mediji obznanili su da Kim Kardašijan (Kardashian) dolazi u Srbiju u junu. Kako piše Informer.rs., javnost je zanimalo hoće li Jelena Karleuša ići na otvaranje butika Kim Kardašijan u Beogradu. Potom je otkrila nešto što dosad nikome nije rekla, a riječ je o Kanjeu Vestu (Kanye West). Naime, ona i reper su u dobrim odnosima, pa je upitana kako će Kanje reagirati kada vidi da je podržala njegovu bivšu suprugu. Naslovna fotografija: Instagram

Srbijanski mediji obznanili su da Kim Kardašijan (Kardashian) dolazi u Srbiju u junu. Kako piše Informer.rs., javnost je zanimalo hoće li Jelena Karleuša ići na otvaranje butika Kim Kardašijan u Beogradu.

  • Ne znam da li stvarno dolazi u Beograd, ali sam fan njenog brenda, tako da ću ići. Poslat ću joj poruku – kazala je pjevačica.

Potom je otkrila nešto što dosad nikome nije rekla, a riječ je o Kanjeu Vestu (Kanye West). Naime, ona i reper su u dobrim odnosima, pa je upitana kako će Kanje reagirati kada vidi da je podržala njegovu bivšu suprugu.

  • Otkriću vam jednu ekskluzivu. Kada sam se pojavila na “Vetements” reviji u Parizu, Kanje se veoma naljutio na mene, ne znam zbog čega i blokirao me na Instagramu! Pozvala sam ga da dođe, ali je imao neki problem. Od tada mi više nije drug – rekla je Karleuša za Informer.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...