Sarajevo
11

Social Media

Light
Dark

Nurkić se scenom iz kultnog crtanog naslađivao porazu, navijači ga napali

Golden Stejt Voriorsi poraženi su od Sakramento Kingsa rezultatom 118:94 u plej-inu NBA lige, te je tako njihova sezona završena. Neuspjeh višestrukih prvaka u posljednjoj deceniji je s oduševljenjem je dočekao najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić. Podsjećamo, Nurkić se godinama borio s Voriorsima dok je bio član Portlanda, a ove sezone je sve eskaliralo kada je prešao u Finiks, te kada ga je Drejmond Grin (Draymond Green) podlo udario po licu, zbog čega je bio suspendiran. Naš reprezentativac je na društvenim mrežama objavio završnu špicu kultnog "Looney Toonesa", s riječima "That's all folks!" (To je bilo sve, narode). Mnogim navijačima nije bilo drago, pa su mu ostavili brojne negativne komentare na objavu. Ipak, Nurkića to i ne interesuje previše jer je on okrenut svom nastupu u plej-ofu, gdje će s Finiksom igrati protiv Minesote u prvoj rundi Zapadne konferencije, piše Avaz. Naslovna fotografija: Platforma X

Golden Stejt Voriorsi poraženi su od Sakramento Kingsa rezultatom 118:94 u plej-inu NBA lige, te je tako njihova sezona završena. Neuspjeh višestrukih prvaka u posljednjoj deceniji je s oduševljenjem je dočekao najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić.

Podsjećamo, Nurkić se godinama borio s Voriorsima dok je bio član Portlanda, a ove sezone je sve eskaliralo kada je prešao u Finiks, te kada ga je Drejmond Grin (Draymond Green) podlo udario po licu, zbog čega je bio suspendiran. Naš reprezentativac je na društvenim mrežama objavio završnu špicu kultnog “Looney Toonesa”, s riječima “That's all folks!” (To je bilo sve, narode).

Mnogim navijačima nije bilo drago, pa su mu ostavili brojne negativne komentare na objavu. Ipak, Nurkića to i ne interesuje previše jer je on okrenut svom nastupu u plej-ofu, gdje će s Finiksom igrati protiv Minesote u prvoj rundi Zapadne konferencije, piše Avaz.

Naslovna fotografija: Platforma X

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...