Sarajevo
18

Social Media

Light
Dark

Jelenu Rozgu preplavile emocije na koncertu

Pjevačica Jelena Rozga (46) održala je spektakularni koncert u subotu u Areni Boris Trojkovski u Skoplju, a koliko je fanovi mogu dirnuti, nije mogla sakriti. Rozga je zabavljala publiku i zablistala u crvenom šljokičastom kombinezonu i crvenim štiklama. Dio atmosfere s koncerta pjevačica je u nedjelju podijelila na društvenoj mreži i uputila nekoliko dirljivih riječi. Jelena tokom izvedbe pjesme "Oprosti mala" nije mogla suspregnuti suze. Naslovna fotografija: Instagram

Pjevačica Jelena Rozga (46) održala je spektakularni koncert u subotu u Areni Boris Trojkovski u Skoplju, a koliko je fanovi mogu dirnuti, nije mogla sakriti.

Rozga je zabavljala publiku i zablistala u crvenom šljokičastom kombinezonu i crvenim štiklama. Dio atmosfere s koncerta pjevačica je u nedjelju podijelila na društvenoj mreži i uputila nekoliko dirljivih riječi.

Jelena tokom izvedbe pjesme “Oprosti mala” nije mogla suspregnuti suze.

  • Na ovom svijetu ima svakakvih suza. Onih sretnih i onih malo manje sretnih. Ovo su sretne suze, suze zbog vas, koji ste me sinoć grlili emocijama i napunili srce s ljubavlju. Hvala Skoplje sto ste mi sinoć pokazali sto je snaga ljubavi. Volim vas – napisala je, piše Avaz.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...