Sarajevo
18

Social Media

Light
Dark

Ova Ruskinja je nova ljubav Toma Kruza

Prema riječima prijatelja holivudskog glumca Toma Kruza (Cruise), njegova veza s kćerkom ruskog oligarha, 36-godišnjom Elsinom Kairovom (Khayrova) postaje sve ozbiljnija. Sve do sada večeri su zajedno provodili u njenom luksuznom stanu u Londonu, a prošle sedmice oboje bili na listi zvanica na prestižnoj dobrotvornoj večeri Air Ambulance Charity Gala, svečanosti u čast londonske humanitarne organizacije čiji je pokrovitelj princ Vilijam "William". Na večeru su stigli odvojeno, a Tom Kruz odradio je i službeno poziranje s domaćinom, princom Vilijamom. Vješto su izbjegli sve fotografe, ali i poglede znatiželjnika, ne želeći ipak da ih se zajedno snimi. Kako je otkrio izvor za "MailOnline", Elsinino društvo zna da je ona djevojka Toma Kruza, prenosi Avaz. Elisina Kairova već je bila u braku, i to s ruskim tajkunom Dmitrijem Tsetkovim s kojim je živjela vrlo luksuzan život. Par je živio u skupocjenoj vili vrijednoj 22 miliona funti na imanju "Wentworth", a posjedovali su i drugu kuću u Londonu te nekretnine u Dubaiju i na Kipru. Njihov razvod obilježen je optužbom da Ruskinja skriva znatan dio imovine, uključujući i kolekciju torbica od milion funti. Naslovna fotografija: Instagram

Prema riječima prijatelja holivudskog glumca Toma Kruza (Cruise), njegova veza s kćerkom ruskog oligarha, 36-godišnjom Elsinom Kairovom (Khayrova) postaje sve ozbiljnija.

Sve do sada večeri su zajedno provodili u njenom luksuznom stanu u Londonu, a prošle sedmice oboje bili na listi zvanica na prestižnoj dobrotvornoj večeri Air Ambulance Charity Gala, svečanosti u čast londonske humanitarne organizacije čiji je pokrovitelj princ Vilijam “William”.

Na večeru su stigli odvojeno, a Tom Kruz odradio je i službeno poziranje s domaćinom, princom Vilijamom. Vješto su izbjegli sve fotografe, ali i poglede znatiželjnika, ne želeći ipak da ih se zajedno snimi. Kako je otkrio izvor za “MailOnline”, Elsinino društvo zna da je ona djevojka Toma Kruza, prenosi Avaz.

  • U posljednjih nekoliko sedmica jako su se zbližili, no i dalje se trude da ih ne snime zajedno jer žele sačuvati svoju privatnost. Tom je do sada boravio u Elsininom stanu, koji je prekrasan. Uživaju u zajedničkom druženju i unatoč bogatstvu, koje oboje imaju, rade stvari kao i svaki drugi normalni par.

Elisina Kairova već je bila u braku, i to s ruskim tajkunom Dmitrijem Tsetkovim s kojim je živjela vrlo luksuzan život. Par je živio u skupocjenoj vili vrijednoj 22 miliona funti na imanju “Wentworth”, a posjedovali su i drugu kuću u Londonu te nekretnine u Dubaiju i na Kipru. Njihov razvod obilježen je optužbom da Ruskinja skriva znatan dio imovine, uključujući i kolekciju torbica od milion funti.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...