Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

John Cena prošetao sa suprugom u upadljivoj kombinaciji

John Cena je sa suprugom nedavno prošetao do ekskluzivnog restorana, a kamere nisu odoljele da zabilježe njihove stajlinge.  Sa suprugom Šej Šeriacadi odlučio je da ode na romantičnu večeru, a za takvu priliku birali su veoma interesantne autfite. Naime, poznatog rvača i glumca često možemo vidjeti u uskim sakoima, koji ističu njegovu krupnu građu i mišiće, a plava boja nekako nam je svima prirasla uz njegov lik. Tako se i ovoga puta Džon odlučio da plavu boju "ubaci" u svoj stil, piše Avaz. Obukao je pantalone jake i upadljive plave boje, koje je ukombinovao sa prslukom iste nijanse. Ipak, Džon se odlučio na slojevitost, te je plavu boju kombinovao sa zemljanim tonovima. U tim "njud" nijansama bio je njegov karirani sako, koje je slagao uz kožne braon cipele i kaiš. Što duže posmatramo, to je kompleksiji njegov izbor odjeće. Ispod svih boja i šara, nazire se bijela košulja sa tankim prugama, uklopljena sa kravatom kosih prugastih šara, u braon stilu. Ruku pod ruku šetao je sa Šej, koja je na nešto diskretniji način modno ispratila izbor svog supruga. Nosila je crne pantalone, crne kožne čizme, koje su se uklopile sa crnim, jednostavnim šarama na prsluku. Prsluk je obukla preko košulje, sa zavrnutim rukavima, a sve to je zaokružila zlatnim nakitom. Naslovna fotografija: Platforma X

John Cena je sa suprugom nedavno prošetao do ekskluzivnog restorana, a kamere nisu odoljele da zabilježe njihove stajlinge. 

Sa suprugom Šej Šeriacadi odlučio je da ode na romantičnu večeru, a za takvu priliku birali su veoma interesantne autfite.

FOTO: PLATFORMA X

Naime, poznatog rvača i glumca često možemo vidjeti u uskim sakoima, koji ističu njegovu krupnu građu i mišiće, a plava boja nekako nam je svima prirasla uz njegov lik. Tako se i ovoga puta Džon odlučio da plavu boju “ubaci” u svoj stil, piše Avaz.

Obukao je pantalone jake i upadljive plave boje, koje je ukombinovao sa prslukom iste nijanse. Ipak, Džon se odlučio na slojevitost, te je plavu boju kombinovao sa zemljanim tonovima. U tim “njud” nijansama bio je njegov karirani sako, koje je slagao uz kožne braon cipele i kaiš.

Što duže posmatramo, to je kompleksiji njegov izbor odjeće. Ispod svih boja i šara, nazire se bijela košulja sa tankim prugama, uklopljena sa kravatom kosih prugastih šara, u braon stilu.

Ruku pod ruku šetao je sa Šej, koja je na nešto diskretniji način modno ispratila izbor svog supruga. Nosila je crne pantalone, crne kožne čizme, koje su se uklopile sa crnim, jednostavnim šarama na prsluku. Prsluk je obukla preko košulje, sa zavrnutim rukavima, a sve to je zaokružila zlatnim nakitom.

Naslovna fotografija: Platforma X

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...