Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Krišto sutra na sastanku sa članovima Vijeća za opće poslove EU

Predsjedavajuća Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto sastat će se sutra u Briselu sa članovima Vijeća za opće poslove Evropske unije (GAC). Domaćin sastanka je povjerenik Evropske komisije za susjedstvo i proširenje Oliver Varhelji (Varhelyi) i savezna ministrica Republike Austrije za Evropsku uniju i ustavna pitanja Karolina Edtstadler. Krišto će se nakon susreta s članovima GAC-a održati bilateralni susret s povjerenikom Varheljijem, najavljeno je iz Vijeća ministara BiH, piše Avaz. Naslovna fotografija: Anadolija

Predsjedavajuća Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto sastat će se sutra u Briselu sa članovima Vijeća za opće poslove Evropske unije (GAC). Domaćin sastanka je povjerenik Evropske komisije za susjedstvo i proširenje Oliver Varhelji (Varhelyi) i savezna ministrica Republike Austrije za Evropsku uniju i ustavna pitanja Karolina Edtstadler.

Krišto će se nakon susreta s članovima GAC-a održati bilateralni susret s povjerenikom Varheljijem, najavljeno je iz Vijeća ministara BiH, piše Avaz.

Naslovna fotografija: Anadolija

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...