Sarajevo
10

Social Media

Light
Dark

Kaju zaručio haker koji je hapšen zbog milionske prevare

Pjevačica Kaja Ostojić objelodanila je na svom Instagram profilu da se vjerila, objavivši fotografiju sa svojim novim izabranikom. Nakon što je Kaja podijelila ovu radosnu vijest na društvenim mrežama, njeni fanovi su je preplavili čestitkama i lijepim željama, piše CDM.me. Mnogi su izrazili oduševljenje i radost, ističući kako Kaja Ostojić i njen novi izabranik djeluju kao savršen par i kako im žele sve najljepše u budućnosti. Kaja je pokazala njihovu prvu zajedničku fotku, kao i prsten koji je zasijao na njenoj ruci u jednoj kafani. Javnost, inače, nije znala da Kaja ima partnera, a, po svemu sudeći, riješila je da ga više ne krije. Riječ je o Beograđaninu Milošu Čujoviću, koji je poznat javnosti kao haker koji je bio hapšen zbog milionske prevare. Prema pisanju medija, on je zbog malverzacija osuđen na pet i po godina zatvora u Višem sudu u Podgorici. Inače, Čujović, dok je boravio u zatvoru u Spužu zbog internet-prevara, prijavio je policiji u Beogradu da mu je žena oteta, ali se odmah posumnjalo da je u pitanju lažna dojava. Naslovna fotografija: Instagram

Pjevačica Kaja Ostojić objelodanila je na svom Instagram profilu da se vjerila, objavivši fotografiju sa svojim novim izabranikom.

Nakon što je Kaja podijelila ovu radosnu vijest na društvenim mrežama, njeni fanovi su je preplavili čestitkama i lijepim željama, piše CDM.me.

Mnogi su izrazili oduševljenje i radost, ističući kako Kaja Ostojić i njen novi izabranik djeluju kao savršen par i kako im žele sve najljepše u budućnosti. Kaja je pokazala njihovu prvu zajedničku fotku, kao i prsten koji je zasijao na njenoj ruci u jednoj kafani. Javnost, inače, nije znala da Kaja ima partnera, a, po svemu sudeći, riješila je da ga više ne krije.

Riječ je o Beograđaninu Milošu Čujoviću, koji je poznat javnosti kao haker koji je bio hapšen zbog milionske prevare. Prema pisanju medija, on je zbog malverzacija osuđen na pet i po godina zatvora u Višem sudu u Podgorici.

Inače, Čujović, dok je boravio u zatvoru u Spužu zbog internet-prevara, prijavio je policiji u Beogradu da mu je žena oteta, ali se odmah posumnjalo da je u pitanju lažna dojava.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...