Sarajevo
12

Social Media

Light
Dark

Kćerka Harisa i Meline Džinović jednim potezom pokazala na čijoj je strani

Kćerka Harisa i Meline Džinović, Đina, otpratila je majku s Instagrama. Mlada nasljednica je majku i modnu kreatoricu uklonila s ove društvene mreže na kojoj je Đina itekako popularna. Naime, Melina je nedavno upala u porodičnu kuću na Senjaku u kojoj Haris živi sa sinom Kanom i kćeri Đinom. Pjevač je potom otkrio kako su djeca reagirala na ovu situaciju. Podsjetimo, Melina i Haris zajedno su proveli 22 godine od čega 10 u braku, a za krah braka je, prema riječima pjevača, kriva njena prevara, piše Avaz. Naslovna fotografija: Instagram

Kćerka Harisa i Meline Džinović, Đina, otpratila je majku s Instagrama. Mlada nasljednica je majku i modnu kreatoricu uklonila s ove društvene mreže na kojoj je Đina itekako popularna.

Naime, Melina je nedavno upala u porodičnu kuću na Senjaku u kojoj Haris živi sa sinom Kanom i kćeri Đinom. Pjevač je potom otkrio kako su djeca reagirala na ovu situaciju.

  • Melina me nije pokušala kontaktirati. Ona je napustila kuću, kad je došla pozvao sam policiju. Ona ima pravo pokupiti što je njeno, ona ima svoj neki stan, živi na drugom kraju grada. Ne znam koji je bio razlog njenog dolaska, ja sam pozvao policiju, dali smo izjave oboje i tako se to završilo. Malo miriše na provokaciju, ali ne znam zašto nije htjela otići. Rekla mi je da je ovo njena kuća. Bili smo svi kod kuće, oni su šutjeli, molili su je da ode, ali ona nije htjela. Djeca (Kan i Đina) su se plašila da sve ne pređe u fizički obračun, rekao je Haris u jednoj televizijskoj emisiji nakon skandala.

Podsjetimo, Melina i Haris zajedno su proveli 22 godine od čega 10 u braku, a za krah braka je, prema riječima pjevača, kriva njena prevara, piše Avaz.

Naslovna fotografija: Instagram

1 komentar

  1. The breadth of knowledge compiled on this website is astounding. Every article is a well-crafted masterpiece brimming with insights. I'm grateful to have discovered such a rich educational resource. You've gained a lifelong fan!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...