Sarajevo
-2

Social Media

Light
Dark

Najuspješniji bankari na jednom mjestu: Svečana dodjela nagrada “Zlatni BAM” održana u Vijećnici

U prelijepom ambijentu sarajevske Vijećnice, održana je tradicionalna Večer bankara na kojoj je uspješnim bankama uručeno najznačajnije bosanskohercegovačko finansijsko priznanje – Zlatni BAM. Riječ je o nagradi koju već 21 godinu dodjeljuje finansijsko-poslovni magazin „Banke & Biznis u BiH“ a kriteriji za izbor su izvještaji nezavisnih revizora kao i ocjene stručnog žirija na osnovu aplikacija koje su za dio priznanja podnijele poslovne banke. FOTO: TV ALFA FOTO: TV ALFA FOTO: TV ALFA FOTO: TV ALFA Druga grupa priznanja "Zlatni BAM" uručena je u kategorijama za koje su banke podnosile tipske obrasce - aplikacije, a koje je vrednovala i ocjenjivala šestočlana Stručna komisija sačinjena od renomiranih bankara, priznatih univerzitetskih profesora i predstavnika magazina "Banke i Biznis u BiH".

U prelijepom ambijentu sarajevske Vijećnice, održana je tradicionalna Večer bankara na kojoj je uspješnim bankama uručeno najznačajnije bosanskohercegovačko finansijsko priznanje – Zlatni BAM. Riječ je o nagradi koju već 21 godinu dodjeljuje finansijsko-poslovni magazin „Banke & Biznis u BiH“ a kriteriji za izbor su izvještaji nezavisnih revizora kao i ocjene stručnog žirija na osnovu aplikacija koje su za dio priznanja podnijele poslovne banke.

FOTO: TV ALFA

FOTO: TV ALFA

FOTO: TV ALFA

FOTO: TV ALFA

Druga grupa priznanja “Zlatni BAM” uručena je u kategorijama za koje su banke podnosile tipske obrasce – aplikacije, a koje je vrednovala i ocjenjivala šestočlana Stručna komisija sačinjena od renomiranih bankara, priznatih univerzitetskih profesora i predstavnika magazina “Banke i Biznis u BiH”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *