Sarajevo
17

Social Media

Light
Dark

Rasprodan koncert u Beču: sarajevski bend ponovo u žiži javnosti

Za koncert koji će Zabranjeno pušenje održati ovaj vikend, u subotu u Beču, nema više dostupnih ulaznica. Koncertom u bečkom klubu Replugged Pušenje nastavlja ovogodišnji niz rasprodanih i izuzetno posjećenih nastupa. Zbog velikog interesa publike, danas je objavljen i datum novog nastupa Zabranjenog pušenja u Beču. Koncert će se održati 17.2.2024. u istom klubu.Frontmen grupe Zabranjeno pušenje, Sejo Sexon, je na vijest da je bečki koncert rasprodan izjavio: Fotografija: Zabranjeno pušenje Facebook

Za koncert koji će Zabranjeno pušenje održati ovaj vikend, u subotu u Beču, nema više dostupnih ulaznica. Koncertom u bečkom klubu Replugged Pušenje nastavlja ovogodišnji niz rasprodanih i izuzetno posjećenih nastupa.

Zbog velikog interesa publike, danas je objavljen i datum novog nastupa Zabranjenog pušenja u Beču. Koncert će se održati 17.2.2024. u istom klubu.Frontmen grupe Zabranjeno pušenje, Sejo Sexon, je na vijest da je bečki koncert rasprodan izjavio:

  • Dragi saborci. Hvala vam na podršci i povjerenju za naš koncert u Beču. Dat ćemo sve od sebe da ispunimo vaša očekivanja da će svirka biti dobra. U krajnjoj liniji, imali smo se kad i naučit… Ovom prilikom, svima koji nisu mogli doći do karte, obećavam da ćemo u prvom slobodnom terminu organizirati još jedan koncert u vašem gradu. Grlimo vas sve. ZP.”

Fotografija: Zabranjeno pušenje Facebook

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...