Sarajevo
19

Social Media

Light
Dark

Nakon noćnog provoda u Mostaru: Dvojica Splićana i Dubrovčanin završili u Hitnoj

Trojica državljana Republike Hrvatske, Splićani D.J. (26) i S.Đ. (35) te A.S. (31) iz Dubrovnika u Mostaru gdje su tokom noći sa subote na nedjelju bili u noćnom klubu „Cube“ pretrpjeli fizički napad. Zbog ozljeda su završili u Hitnoj pomoći, a jedan od njih D.J. je prevezen na Centar urgentne medicine (CUM) SKB Mostar. Kako je navedeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, policiju je jučer u 2:50 sati o tome obavijestio dežurni ljekar Hitne pomoći, piše Avaz Naslovna fotografija: Avaz

Trojica državljana Republike Hrvatske, Splićani D.J. (26) i S.Đ. (35) te A.S. (31) iz Dubrovnika u Mostaru gdje su tokom noći sa subote na nedjelju bili u noćnom klubu „Cube“ pretrpjeli fizički napad.

Zbog ozljeda su završili u Hitnoj pomoći, a jedan od njih D.J. je prevezen na Centar urgentne medicine (CUM) SKB Mostar.

Kako je navedeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, policiju je jučer u 2:50 sati o tome obavijestio dežurni ljekar Hitne pomoći, piše Avaz

  • Policijski službenici su utvrdili da su navedene osobe bile u noćnom klubu „Cube“ te da su se penjali po stolicama u unutrašnjosti objekta zbog čega su ih zaštitari agencije „Elite“ , njih šest-sedam , izbacili van iz objekta. Tu su osobu D.J. udarali, dok je ležao na zemlji, a jedan od zaštitara je, navodno, imao kapu fantomku na glavi i u ruci palicu kojom je više puta udario D.J. Slijedi daljnji rad na rasvijetljavanju događaja – naveli su iz MUP-a HNK.

Naslovna fotografija: Avaz

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...