Sarajevo
17

Social Media

Light
Dark

Narušavanje javnog reda i mira: Dada Mešaljić zapjevala na javnom mjestu u Americi, prolaznici gledali u čudu

Nakon što je nedavno objavila sretne vijesti da više ne živi na račun alimentacije, Dada Mešaljić pjeva nasred šoping centra u Americi gdje se trenutno nalazi na turneji. Pored redovnih nastupa, pjevačica uživa u slobodnom vremenu koje ima, a sada je pokazala kako se zabavlja u jednom šoping centru. Naime, tokom razgledanja stvari ona je naglas zapjevala Stojin hit „Žena starija“ što je zabilježila njena prijateljica, dok su se prolaznici začuđeno divili melodiji, piše Express. https://www.instagram.com/reel/C00nYMhu2Jm/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Naslovna fotografija: Instagram

Nakon što je nedavno objavila sretne vijesti da više ne živi na račun alimentacije, Dada Mešaljić pjeva nasred šoping centra u Americi gdje se trenutno nalazi na turneji.

Pored redovnih nastupa, pjevačica uživa u slobodnom vremenu koje ima, a sada je pokazala kako se zabavlja u jednom šoping centru.

Naime, tokom razgledanja stvari ona je naglas zapjevala Stojin hit „Žena starija“ što je zabilježila njena prijateljica, dok su se prolaznici začuđeno divili melodiji, piše Express.

https://www.instagram.com/reel/C00nYMhu2Jm/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

  • Tradicija pjevanja po javnim mjestima u Americi (ili ti ga narušavanje javnog reda i mira) se nastavlja – napisala je Dada u opisu videa.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...