Ashburn
68

Social Media

Light
Dark

Nataša Bekvalac: Desi mi se da ne ispunim obećanje

Nataša Bekvalac (43) u novu 2024. godinu ući će na malo neobičan način. Naime, seksepilna pjevačica odlučila je napraviti promjenu, tako da će njen nastup u jednom prestižnom beogradskom hotelu biti u vidu kabarea. Novogodišnji kabare osmislio je poznati koreograf Milan Gromilić. Odgovorila je i na pitanje zašto u 2023. godini nije objavila novi album, kao što je obećala, pa su joj čak i najvjerniji fanovi zamjerili na tome. Naslovna fotografija: Instagram

Nataša Bekvalac (43) u novu 2024. godinu ući će na malo neobičan način. Naime, seksepilna pjevačica odlučila je napraviti promjenu, tako da će njen nastup u jednom prestižnom beogradskom hotelu biti u vidu kabarea.

  • Otkad znam za sebe, volim kabare. Gdje god sam putovala po svijetu, posjećivala sam najbolje klubove gdje može da se vidi taj program. Smatram da je to umjetnost koja je sad malo zapostavljena, ali svako ko ode i pogleda kabare, sigurno će uživati. Nikad još nisam čula da je neko bio razočaran nakon gledanja kabarea – kaže Bekvalac za „Avaz“.

Novogodišnji kabare osmislio je poznati koreograf Milan Gromilić.

  • Stvarno mislim da ćemo ponuditi ne samo nešto što je drugačije već nešto baš posebno i veoma dobro. Naravno, tu su i moj nastup, moje pjesme, ali sve ima retro notu i mislim da će se ljudima svidjeti – ističe seksepilna pjevačica.

Odgovorila je i na pitanje zašto u 2023. godini nije objavila novi album, kao što je obećala, pa su joj čak i najvjerniji fanovi zamjerili na tome.

  • Ja sam poznata po neispunjavanju obećanja. Jer i kad kažete „da“, nekada ipak ne možete to da ispunite… I ja sam žena od krvi i mesa, desi mi se da nisam uradila ono što sam obećala, ali nećemo propasti kad god album izašao. Potrudit ću se da odljutim i te fanove koji su mi zamjerili – poručuje Nataša, koja dodaje da je spremna za promjene.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...