Sarajevo
10

Social Media

Light
Dark

“Naše priče”: Konferencija za mame MAMF

Konferencija za mame – MAMF održat će se 18. maja 2024. godine u Domu mladih u Sarajevu. Ove godine, bogat program donosi zabavu, edukaciju, lične priče, inspiraciju i brojne druge sadržaje. Meliha Mulahalilović-Žiško, osnivačica MAMF-a ističe da je humanitarni karakter ovog događaja posebno važan, jer će dio sredstava od prodatih ulaznica biti usmjeren na organizaciju “SOS Dječija sela” koja ove godine obilježava 30 godina postojanja i aktivnog djelovanja u Bosni i Hercegovini. Ovaj događaj nudi ženama priliku da se povežu, podijele ideje i pronađu inspiraciju. Sada, više nego ikada, žene žele prostor u kojem mogu usklađivati majčinstvo, karijeru i lični razvoj, a MAMF pruža upravo to. Naslovna fotografija: ALFA TV

Konferencija za mame – MAMF održat će se 18. maja 2024. godine u Domu mladih u Sarajevu. Ove godine, bogat program donosi zabavu, edukaciju, lične priče, inspiraciju i brojne druge sadržaje.

Meliha Mulahalilović-Žiško, osnivačica MAMF-a ističe da je humanitarni karakter ovog događaja posebno važan, jer će dio sredstava od prodatih ulaznica biti usmjeren na organizaciju “SOS Dječija sela” koja ove godine obilježava 30 godina postojanja i aktivnog djelovanja u Bosni i Hercegovini. Ovaj događaj nudi ženama priliku da se povežu, podijele ideje i pronađu inspiraciju. Sada, više nego ikada, žene žele prostor u kojem mogu usklađivati majčinstvo, karijeru i lični razvoj, a MAMF pruža upravo to.

Naslovna fotografija: ALFA TV

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...