Sarajevo
10

Social Media

Light
Dark

Misteriozni slučaj: Medelin Meken je nestala prije 17 godina dok je bila na odmoru s roditeljima

Medelin Meken (Madeleine McCann) nestala je 3. maja davne 2007. godine dok je bila na odmoru s roditeljima Portugalu. Njeni roditelji Geri (Gerry) i Kejt  (Kate) Meken večerali su s prijateljima dok je ona spavala u smještaju hotelskog resorta. Više je nikada nisu vidjeli. U poruci objavljenoj na službenoj stranici roditelji su zahvalili svima koji su se sjetili djevojčice. Naslovna fotografija: Facebook

Medelin Meken (Madeleine McCann) nestala je 3. maja davne 2007. godine dok je bila na odmoru s roditeljima Portugalu. Njeni roditelji Geri (Gerry) i Kejt  (Kate) Meken večerali su s prijateljima dok je ona spavala u smještaju hotelskog resorta. Više je nikada nisu vidjeli.

U poruci objavljenoj na službenoj stranici roditelji su zahvalili svima koji su se sjetili djevojčice.

  • Prošlo je 17 godina otkako nam je Medelin oduzeta. Teško je uopće izgovoriti taj broj, a da ne odmahnemo glavom u nevjerici. Iako smo na mnogo načina sretni i sada možemo živjeti relativno normalan i ugodan život, ‘život u neizvjesnosti’ još uvijek je vrlo uznemirujući. A odsutnost još uvijek boli. Znamo da ljubav i nada za Medelin i volja da je pronađemo, čak i nakon toliko godina, ostaju. Na tome smo doista zahvalni – poručili su njeni roditelji.

Naslovna fotografija: Facebook

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...