Sarajevo
11

Social Media

Light
Dark

“Naše priče”: Prvak Evrope PRO AM WFCA Sanjin Alihodžić

Član Kluba borilačkih vještina “Gazija” iz Sarajeva, Sanjin Husić Alihodžić, postao je profesionalni prvak Evrope PRO AM WFCA. Alihodžić je slavio u borbi za pojas protiv njemačkog borca Philipa “Viking” Beltinga. U prepunoj dvorani u blizini Frankfurta na manifestaciji “Super cup” koju organizuje bosanskohercegovački proslavljeni borac Senaid Salkićević, Sanjin je podigao pojas prvaka Evrope i donosi ga u našu državu. Sanjin Alihodžić trenira već osam godina, višestruki je državni prvak u BiH u K1 Low kick i full kontakt disciplinama. Dugogodišnji reprezentativac je Bosne i Hercegovine, osvajač je srebrene medalje na Evropskom kupu i balkanskom prvenstvu. Naslovna fotografija: ALFA TV

Član Kluba borilačkih vještina “Gazija” iz Sarajeva, Sanjin Husić Alihodžić, postao je profesionalni prvak Evrope PRO AM WFCA.

Alihodžić je slavio u borbi za pojas protiv njemačkog borca Philipa “Viking” Beltinga. U prepunoj dvorani u blizini Frankfurta na manifestaciji “Super cup” koju organizuje bosanskohercegovački proslavljeni borac Senaid Salkićević, Sanjin je podigao pojas prvaka Evrope i donosi ga u našu državu. Sanjin Alihodžić trenira već osam godina, višestruki je državni prvak u BiH u K1 Low kick i full kontakt disciplinama. Dugogodišnji reprezentativac je Bosne i Hercegovine, osvajač je srebrene medalje na Evropskom kupu i balkanskom prvenstvu.

Naslovna fotografija: ALFA TV

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...