Sarajevo
10

Social Media

Light
Dark

Nova beba u porodici Kardašijan: Kajli obrisala fotografije

Kardašian (Kardashian) - Džener (Jenner) klan je svima veoma poznat, a sada, oni koji ih prate, nagađaju da je influencerica trudna zbog fotografije koju je objavila na Instagramu. Fotografija na kojoj Kajli (Kylie) pozira u trenerci sa sestrama, majkom i bakom je nastala na sahrani sestre Kris Džener. Fanovi na Redditu su se zapitali očekuje li Kajli dijete s dečkom Timotijem Šalametom (Timothee Chalamet) zbog njezinog ležernog modnog izdanja bez šminke na licu, dok su njene sestre pozirale svečano obučene, prenosi Avaz. Ona je nakon komentara koji su se nizali, izbrisala fotografiju. Podsjetimo, Kajli je majka dvoje djece koje je dobila s reperom Trevisom Skotom (Travis Scott). Ona i njen novi dečko Timoti su u vezi manje od godinu dana, a isprva su svoju romansu mjesecima tajili. Zajedno su se pojavili na dodjeli Zlatnih globusa prošle godine na kojoj su se tokom ceremonije ljubili.  Naslovna fotografija: Instagram

Kardašian (Kardashian) – Džener (Jenner) klan je svima veoma poznat, a sada, oni koji ih prate, nagađaju da je influencerica trudna zbog fotografije koju je objavila na Instagramu.

Fotografija na kojoj Kajli (Kylie) pozira u trenerci sa sestrama, majkom i bakom je nastala na sahrani sestre Kris Džener.

Fanovi na Redditu su se zapitali očekuje li Kajli dijete s dečkom Timotijem Šalametom (Timothee Chalamet) zbog njezinog ležernog modnog izdanja bez šminke na licu, dok su njene sestre pozirale svečano obučene, prenosi Avaz.

Ona je nakon komentara koji su se nizali, izbrisala fotografiju. Podsjetimo, Kajli je majka dvoje djece koje je dobila s reperom Trevisom Skotom (Travis Scott). Ona i njen novi dečko Timoti su u vezi manje od godinu dana, a isprva su svoju romansu mjesecima tajili. Zajedno su se pojavili na dodjeli Zlatnih globusa prošle godine na kojoj su se tokom ceremonije ljubili. 

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...