Sarajevo
31

Social Media

Light
Dark

Otkrila kako saznati da li je muškarac sklon varanju, ljudi pišu: “To je radio i moj bivši”

Tiktokerica po imenu Fiona sa svojim je pratiocima na profilu @baddgal_fifi podijelila viralan video u kojem je objasnila kako je moguće otkriti da je muškarac sklon varanju, a mnogi su se saglasili s njom.

U snimku koji je pogledan više od 380.000 puta otkako je objavljen Fiona je objasnila kako postoje dva ključna znaka na koje bi žene trebale obratiti pažnju kako bi vidjele je li njihov partner sklon varanju.

  • Iz mog iskustva, ili imaju račun na Instagramu i prate hrpu cura koje ne poznaju, posebno one koje se bave fitnesom. Ako vidim da prati hrpu fitnes cura, znači da ima ”energiju varalice” – rekla je.
  • Drugo, ima Instagram i prati svaku djevojku koju je ikada upoznao, naprimjer, konobaricu. Dakle, ako prati obične djevojke, ali hrpu njih. Ako su razgovarali, susreli su se, a on prati njen Instagram, odašilje istu ”energiju varalice” – dodala je.

Mnogi su se u komentarima složili s njom, pa napisali kako su i sami imali slična iskustva.

“Ovo je istina”, “Da sam barem ovo prije znala”, “To je radio i moj bivši” i “Doslovno svaki tip kojeg sam upoznala to radi”, neki su od komentara. Međutim, bilo je i onih koji se nisu složili s njom, piše Index.

“Više se trebate bojati tipova koji uopće nemaju profile na društvenim mrežama”, komentirala je jedna tiktokerica, a druga se nadovezala: “Moj bivši je imao samo profil na Redditu pa me tamo varao.”

Naslovna fotografija: TikTok

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...