Sarajevo
12

Social Media

Light
Dark

Peh na koncertu Aleksandre Prijović: Filip morao da reaguje

Pjevačica Aleksandra Prijović održala je tri koncerta u Novom Sadu Tokom drugog nastupa na bini joj se pridružio pjevač Sloba Radanović, što je bilo veliko iznenađenje za publiku, a Prija je posebno dominirala i sa odjevnim kombinacijama, piše Telegraf.rs. U toku jučerašnjeg dana, ona je putem Instagrama podijelila video u kojem su grupisani najbolji trenuci sa drugog koncerta, gdje možemo vidjeti i kakva je atmosfera bila u bekstejdžu. Tu je i scena gdje se Aleksandra žali na peh koji se dogodio, a publika nije mogla da vidi. Naslovna fotografija: Instagram

Pjevačica Aleksandra Prijović održala je tri koncerta u Novom Sadu

Tokom drugog nastupa na bini joj se pridružio pjevač Sloba Radanović, što je bilo veliko iznenađenje za publiku, a Prija je posebno dominirala i sa odjevnim kombinacijama, piše Telegraf.rs.

U toku jučerašnjeg dana, ona je putem Instagrama podijelila video u kojem su grupisani najbolji trenuci sa drugog koncerta, gdje možemo vidjeti i kakva je atmosfera bila u bekstejdžu.

Tu je i scena gdje se Aleksandra žali na peh koji se dogodio, a publika nije mogla da vidi.

  • Šta je bilo sinoć sa onim spiskom pjesama? – upitala je Aleksandra.
  • Monitor poblesavio – objasnio je njen suprug Filip Živojinović, koji inače radi u organizaciji njenih koncerata.
  • Pali se monitor, crveno. Nema, ništa ne piše. I ja dok pjevam, mašem glavom lijevo-desno “ne, ne”. Veliki monitor, a ja vidim mali spisak, ali kako ga vidim? Sve naopako. Ja ne znam kako da mu objasnim da vidim nešto, ali naopako – objasnila je Aleksandra.
  • Pitam ja Nađu šta je sa monitorom, nema ništa. Ona kaže: “Ne, ne, ima, ali arapski”. Šta bre arapski? – začuđeno je rekao Filip, koji je, pretpostavlja se, problem ubrzo i riješio, jer je koncert dalje protekao kako treba. 

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...