Sarajevo
10

Social Media

Light
Dark

Razvode se Hejli i Džastin Biber?

Hejli (Hailey) i Džastin Biber (Justin Bieber)) su u braku od 2018. godine, a sada su se pojavile glasine da su riješili da se razvedu. Sve je počelo kada je njen otac Stiven Boldvin (Baldwin) podijelio objavu u kojoj je zamolio ljude da se mole za njegovu kćerku i zeta. To je mnoge zbunilo, pa su počeli da špekuliraju da je par riješio da se rastane, ali u tome ipak nema istine, barem kako piše People. Ova izjava izvora došla je i nakon objave koju je imala Hejli, gdje je poručila ljudima da ne vjeruju u svakojake gluposti. Kako se nedavno pisalo, osim što ima svoj biznis, Hejli se priključila suprugu u njegovim poslovnim obavezama i veoma je posvećena tome. Naslovna fotografija: Instagram

Hejli (Hailey) i Džastin Biber (Justin Bieber)) su u braku od 2018. godine, a sada su se pojavile glasine da su riješili da se razvedu.

Sve je počelo kada je njen otac Stiven Boldvin (Baldwin) podijelio objavu u kojoj je zamolio ljude da se mole za njegovu kćerku i zeta. To je mnoge zbunilo, pa su počeli da špekuliraju da je par riješio da se rastane, ali u tome ipak nema istine, barem kako piše People.

  • Nema razvoda, u tome nema nikakve istine. Oni su veoma, veoma sretni – rekao je izvor blizak paru za spomenuti list, prenosi B92.

Ova izjava izvora došla je i nakon objave koju je imala Hejli, gdje je poručila ljudima da ne vjeruju u svakojake gluposti.

  • Samo da znate, ti storiji i sve to što se objavljuje, sve su to čiste glasine. Dolaze iz neke iluzije ljudi. Znam da vam je zabavno da im se pridružite, ali znajte da su te glasine uvijek lažne. Žao mi je što moram da vas razočaram, ali tako je – napisala je Hejli.

Kako se nedavno pisalo, osim što ima svoj biznis, Hejli se priključila suprugu u njegovim poslovnim obavezama i veoma je posvećena tome.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...