Sarajevo
10

Social Media

Light
Dark

Pjevačica prekršila pravilo: Mora platiti kaznu

Najpopularniji muzički festival na svijetu Coachella, na kojem su nastupale svjetske zvijezde poput Šakire (Shakira), Doja Cat i grupe "No Doubt", no jedna je pjevačica prekršila pravilo.  Lana Del Rej (Rey) zbog prekršaja će organizatori festivala morati platiti kaznu od 28.000 dolara, piše TMZ. Pjevačica je održala nastup 13 minuta duže od predviđenog vremena te je tako prekršila dogovor koji organizatori imaju s gradom Indiom, u kojem se festival održava.  Festivalu se naplaćuje dnevna kazna od 20.000 dolara za prvih pet minuta prekršenog dogovorenog vremena te dodatnih 1000 dolara svake minute nakon toga.  Naslovna fotografija: Instagram

Najpopularniji muzički festival na svijetu Coachella, na kojem su nastupale svjetske zvijezde poput Šakire (Shakira), Doja Cat i grupe “No Doubt”, no jedna je pjevačica prekršila pravilo. 

Lana Del Rej (Rey) zbog prekršaja će organizatori festivala morati platiti kaznu od 28.000 dolara, piše TMZ.

Pjevačica je održala nastup 13 minuta duže od predviđenog vremena te je tako prekršila dogovor koji organizatori imaju s gradom Indiom, u kojem se festival održava. 

Festivalu se naplaćuje dnevna kazna od 20.000 dolara za prvih pet minuta prekršenog dogovorenog vremena te dodatnih 1000 dolara svake minute nakon toga. 

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...