Sarajevo
11

Social Media

Light
Dark

Ubijen poznati reper Kris King

Reper Kris King (Chris), preminuo je u subotu u Nešvilu u Tenesiju, nedugo poslije nastupa kada je upucan. Tridesetdvogodišnjak je smrtno ranjen u subotu oko 2.30 ujutru dok je bio u uličici sa prijateljima, saopštila je policijska uprava Metropoliten Nešvil u saopštenju za medije. Vlasti su dodale da su grupi prišla trojica muškaraca koji su pokušali da ih opljačkaju kada su King i 29-godišnji muškarac upucani. Grupa se razbježala u različitim pravcima, a King je kasnije pronađen u garaži hotela Hejs Strit. Hitno je prebačen u Medicinski centar Univerziteta Vanderbilt, gdje je i preminuo. Od njega su se oprostil brojni reperi i pozanti, među kojima je i Džastin Biber (Justin Bieber), piše Avaz. Naslovna fotografija: Instagram

Reper Kris King (Chris), preminuo je u subotu u Nešvilu u Tenesiju, nedugo poslije nastupa kada je upucan.

Tridesetdvogodišnjak je smrtno ranjen u subotu oko 2.30 ujutru dok je bio u uličici sa prijateljima, saopštila je policijska uprava Metropoliten Nešvil u saopštenju za medije.

Vlasti su dodale da su grupi prišla trojica muškaraca koji su pokušali da ih opljačkaju kada su King i 29-godišnji muškarac upucani. Grupa se razbježala u različitim pravcima, a King je kasnije pronađen u garaži hotela Hejs Strit.

Hitno je prebačen u Medicinski centar Univerziteta Vanderbilt, gdje je i preminuo. Od njega su se oprostil brojni reperi i pozanti, među kojima je i Džastin Biber (Justin Bieber), piše Avaz.

  • Volim te, brate. Ovo boli – napisao je Biber u subotu na Instagram storiju.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...