Sarajevo
11

Social Media

Light
Dark

“Plastične operacije radim na kompenzaciju”: U realityju je osvojila 50.000 eura, a nakon showa se potpuno promijenila

Iva je povećala grudi, usne i jagodice, smanjila je nos, zategnula je lice, te je išla na zahvat pod nazivom 'mačje oči' koji su popularizirale influencerice širom svijeta. Iva Grgurić, Hrvatica koja je pobijedila u srpskom reality showu 'Zadruga' potpuno je promijenila svoj izgled. Iva se nakon što je napustila reality potpuno posvetila svom izgledu, a kako je ranije rekla, plastične operacije radila je za kompenzaciju. Iva se od sudjelovanja u showu toliko promijenila da je nedavno nije uspio prepoznati ni voditelj Ognjen Amidžić kome je bila gošća u showu 'Ami G'. Iva je povećala grudi, usne i jagodice, smanjila je nos, zategnula je lice, te je išla na zahvat pod nazivom 'mačje oči' koji su popularizirale influencerice, piše večernji.hr Naslovna fotografija: screenshot youtube

Iva je povećala grudi, usne i jagodice, smanjila je nos, zategnula je lice, te je išla na zahvat pod nazivom ‘mačje oči’ koji su popularizirale influencerice širom svijeta.

Iva Grgurić, Hrvatica koja je pobijedila u srpskom reality showu ‘Zadruga’ potpuno je promijenila svoj izgled. Iva se nakon što je napustila reality potpuno posvetila svom izgledu, a kako je ranije rekla, plastične operacije radila je za kompenzaciju. 
Iva se od sudjelovanja u showu toliko promijenila da je nedavno nije uspio prepoznati ni voditelj Ognjen Amidžić kome je bila gošća u showu ‘Ami G’. Iva je povećala grudi, usne i jagodice, smanjila je nos, zategnula je lice, te je išla na zahvat pod nazivom ‘mačje oči’ koji su popularizirale influencerice, piše večernji.hr

  • Plastične operacije radim za kompenzaciju! Kad me neko sredi, ja ga reklamiram na Instagramu i ne moram platiti. Moja ljepota puno košta! Da sam plaćala sve intervencije, dala bih na sve to oko 450.000 kuna. Ljudi, to je jedan stan – kazala je za srpske medije tada Iva i dodala:
  • Grudima sam prezadovoljna! Imam najljepši dekolte, ne samo u Srbiji već u svijetu. Ne izgledam vulgarno, već seksepilno. Visoka sam, pa mi ova veličina grudi odgovara. Skinula sam 15 kilograma i svaki dan treniram, tako da izgledam bolje nego ikad – zaključila je reality zvijezda. 

Naslovna fotografija: screenshot youtube

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...