Sarajevo
16

Social Media

Light
Dark

“I ja bih je zadavila”: Selma Bajrami stala uz Severinu

Severina se jučer pojavila na Općinskom sudu u Zagrebu, gdje joj je počelo suđenje za nametljivo ponašanje (uhođenje) prema bivšoj direktorici Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Gordani Buljan Flander i Ljiljani Klingor, direktorici osnovne škole koju pohađa njen sin, piše Express. Podsjećamo, 2021. objavljene su poruke koje je Severina poslala Ljiljani Klinger, direktorice škole koju pohađa njen sin Aleksandar, a u kojima ju je nazvala “starom, šepavom babom” te joj poručila da bi je “zadavila rukama”. O ovom skandalu oglasila se i pjevačica Selma Bajrami, koja je u komentaru za ovu vijest napisala: Naslovna fotografija: Instagram selmabajrami.star

Severina se jučer pojavila na Općinskom sudu u Zagrebu, gdje joj je počelo suđenje za nametljivo ponašanje (uhođenje) prema bivšoj direktorici Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Gordani Buljan Flander i Ljiljani Klingor, direktorici osnovne škole koju pohađa njen sin, piše Express.

  • Dotične gospođe su pisale pomno glavnoj državnoj odvjetnici, osobno i tražile da se pozabave sa mnom. I evo mene pred sudom umjesto da su one predmet istrage jer su radile nedozvoljene radnje s pozicija moći, ispričala je Severina.
  • Apsolutno se ne osjećam krivom i mislim da su na mom mjestu trebale biti te dvije gospođe, od kojih sam jednu nazvala krivonoga baba jer u Splitu stvarno imamo svakakvih izraza – dodala je. Severina je na sud stigla u pratnji prijateljice Zinke Bardić.

Podsjećamo, 2021. objavljene su poruke koje je Severina poslala Ljiljani Klinger, direktorice škole koju pohađa njen sin Aleksandar, a u kojima ju je nazvala “starom, šepavom babom” te joj poručila da bi je “zadavila rukama”.

O ovom skandalu oglasila se i pjevačica Selma Bajrami, koja je u komentaru za ovu vijest napisala:

Naslovna fotografija: Instagram selmabajrami.star

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...