Sarajevo
31

Social Media

Light
Dark

Poznati sportisti se skinuli zbog Kim Kardašijan: Pametna žena

Kompanija Kim Kardašijan (Kardashian) SKIMS lansirala je novu mušku odjevnu liniju. Kao zaštitna lica kampanje su ovog puta poznati sportisti. Njen novi poslovni potez i zaštitna lica koja je odabrala za promociju dopali su se ogromnom broju ljudi. Modna kompanija Kim Kardašijan vrijedi milijardu dolara, a pokretanjem muške kolekcije očekuje se da ta brojka poraste. To što je angažirala brazilskog fudbalera Nejmara koji igra za Al Hilal u Saudijskoj Arabiji nije iznenađenje, piše CDM.me. Pravi izbor je i Šaj Gildžers Aleksander, koji se sjajno snašao u ulozi manekena. Kim Kardašijan je poručila da nova kampanja pruža udobnost muškarcima i to je cilj njenog brenda, praktični odjevni komadi za sve. Nejmara je u tom saopćenju nazvala ikonom. Naslovna fotografija: Instagram

Kompanija Kim Kardašijan (Kardashian) SKIMS lansirala je novu mušku odjevnu liniju. Kao zaštitna lica kampanje su ovog puta poznati sportisti.

Njen novi poslovni potez i zaštitna lica koja je odabrala za promociju dopali su se ogromnom broju ljudi.

foto: instagram

Modna kompanija Kim Kardašijan vrijedi milijardu dolara, a pokretanjem muške kolekcije očekuje se da ta brojka poraste. To što je angažirala brazilskog fudbalera Nejmara koji igra za Al Hilal u Saudijskoj Arabiji nije iznenađenje, piše CDM.me.

FOTO: Instagram

Pravi izbor je i Šaj Gildžers Aleksander, koji se sjajno snašao u ulozi manekena. Kim Kardašijan je poručila da nova kampanja pruža udobnost muškarcima i to je cilj njenog brenda, praktični odjevni komadi za sve. Nejmara je u tom saopćenju nazvala ikonom.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...