Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Eksplicitna scena srbijanske glumice: “Mnogo je teže da se emotivno ogoliš”

Glumica Ivana Dudić često govori o pojedinostima svoje branše o kojima većina njenih kolega izbjegava da priča. Jedna od takvih tema je i snimanje eksplicitnih scena, a glumica je svojevremeno objasnila kako to sve zaista izgleda. Dok je snimala jednu seriju, sa kolegom sa klase Milošem Đurovićem nije razgovarala, a morala je da snima intimne kadrove s njim. Osim toga, Ivana Dudić iznenadila je mnoge i priznanjem da joj je znantno teže da se skine pred muškarcem kada postoje emocije između njih, ali i da bi teže pustila suzu nego što bi se skinula pred kamerom. Naslovna fotografija: Screenshot

Glumica Ivana Dudić često govori o pojedinostima svoje branše o kojima većina njenih kolega izbjegava da priča. Jedna od takvih tema je i snimanje eksplicitnih scena, a glumica je svojevremeno objasnila kako to sve zaista izgleda.

Dok je snimala jednu seriju, sa kolegom sa klase Milošem Đurovićem nije razgovarala, a morala je da snima intimne kadrove s njim.

  • Imali smo takav volim te – mrzim te odnos privatno, gdje se 5 minuta volimo, pa se 5 minuta ne volimo. Prečudan odnos, ali baš kada smo snimali tu ozbiljnu eksplicitnu scenu punu strasti, na livadi pod mjesečinom, ja mislim da nas dvoje tada nismo razgovarali – rekla je ranije Ivana Dudić i dodala:
  • Nije to da vas stave u sobu, upale kamere i vi kao radite šta hoćete. Ne, to se tako ne radi. Tu je nas četvoro i jako je neprijatno. Tu je snimatelj sa kamerom ispred nas, reditelj iza njega i garderoberka koja čeka da nas zamota jer je napolju minus. Samo tu čuješ reditelja “hajde uhvati ga”, “hajde, povuci je” i tako dalje. Jako neprijatno, nije sve tako strasno kako je zapravo, već je sve veoma dobro izmontirano – iskreno je ispričala glumica.
foto: express

Osim toga, Ivana Dudić iznenadila je mnoge i priznanjem da joj je znantno teže da se skine pred muškarcem kada postoje emocije između njih, ali i da bi teže pustila suzu nego što bi se skinula pred kamerom.

  • Skoro sam to rekla u nekom intervjuu i stvarno je to tako. Mnogo je teže da se ogoliš emotivno, nego ovako. Bar meni kao glumici je tako. Kada treba da dam neku emociju, treba da se pročačkam i istražim nešto po sebi i mnogo sam više u strahu od toga od same golotinje. Da li će mi se vidjeti celulit ili će mi biti zadnjica ovakva? Mnogo mi je teže da opravdam svaku suzu koju pustim pred kamerom nego da se skinem, odradim je kao svaku – rekla je Ivana, piše Express

Naslovna fotografija: Screenshot

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...