Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Predstavnica Srbije na Eurosongu: Ko je Teya Dora

Teya Dora predstavljat će Srbiju na Eurosongu 2024 u Malemu. Ona je prvi put bila u žiži interesovanja kada je snimila pjesmu "Džanum", i od tada je jedna od omiljenijih pevačica mlađe generacije. Kada se pojavila na sceni svi su komentarisali kakav je "Zmaj od djevojčice", te kako je napisala brojne hitove mnogi nisu mogli to da povežu sa njenim godinama, misleći da je dvadesetogodišnjakinja. Međutim, istina je drugačija. Naime, Teya Dora je rođena 1992. godine u Boru i ima 32 godine, iako izgleda izuzetno mladoliko. Inače, ona je završila muzičku školu u Beogradu, a potom je postala stipendista na koledžu u Bostonu, gdje je studirala pjevanje. Nakon diplomiranja je jedno vrijeme živjela u Njujorku. Inače, njena majka je novinarka. Naslovna fotografija: Instagram

Teya Dora predstavljat će Srbiju na Eurosongu 2024 u Malemu. Ona je prvi put bila u žiži interesovanja kada je snimila pjesmu “Džanum”, i od tada je jedna od omiljenijih pevačica mlađe generacije.

Kada se pojavila na sceni svi su komentarisali kakav je “Zmaj od djevojčice”, te kako je napisala brojne hitove mnogi nisu mogli to da povežu sa njenim godinama, misleći da je dvadesetogodišnjakinja.

Međutim, istina je drugačija. Naime, Teya Dora je rođena 1992. godine u Boru i ima 32 godine, iako izgleda izuzetno mladoliko.

Inače, ona je završila muzičku školu u Beogradu, a potom je postala stipendista na koledžu u Bostonu, gdje je studirala pjevanje. Nakon diplomiranja je jedno vrijeme živjela u Njujorku.

Inače, njena majka je novinarka.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...