Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Prva dama Francuske uskoro u popularnoj seriji: Bit će gost iznenađenja

U francuskoj prijestonici u toku je snimanje četvrte sezone serije "Emili u Parizu", koju je publika dugo čekala. Lili Kolins (Lily Collins), koja igra glavnu junakinju Emili, pridružila se specijalna gostujuća zvijezda. U pitanju je prva dama Francuske Brižit Makron (Brigitte Macron), piše Dejli Mejl. Brižit je viđena kako se pridružuje glumcima i ekipi uoči njenog iznenađujućeg pojavljivanja u predstojećoj epizodi. Prva dama se pojavljuje na setu nakon što je Lili otkrila da je veliki obožavatelj emisije. Glumica je u jednom intervjuu objasnila da je, iako nije upoznala samog predsjednika, upoznala njegovu suprugu, prenosi Novosti.rs. Naslovna fotografija: Instagram

U francuskoj prijestonici u toku je snimanje četvrte sezone serije “Emili u Parizu”, koju je publika dugo čekala. Lili Kolins (Lily Collins), koja igra glavnu junakinju Emili, pridružila se specijalna gostujuća zvijezda. U pitanju je prva dama Francuske Brižit Makron (Brigitte Macron), piše Dejli Mejl.

Brižit je viđena kako se pridružuje glumcima i ekipi uoči njenog iznenađujućeg pojavljivanja u predstojećoj epizodi.

Prva dama se pojavljuje na setu nakon što je Lili otkrila da je veliki obožavatelj emisije. Glumica je u jednom intervjuu objasnila da je, iako nije upoznala samog predsjednika, upoznala njegovu suprugu, prenosi Novosti.rs.

  • Upoznala sam njegovu divnu ženu. Ona je zapravo veliki obožavatelj serije – rekla je Emili, misleći na Brižit, prenosi Dejli Mejl.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...