Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Vatrena Kolumbijka opet zaljubljena: Šakira se topi u rukama 15 godina mlađeg glumca

Šakira (Shakira) je počela da izlazi s britanskim glumcem Lusjenom Laviskontom (Lucien Leon Laviscount), zvijezdom serije "Emily in Paris", piše Daily Mail. Par je glasine o vezi potakao već ranije. Pjevačica je, naime, na Instagramu objavila njihove fotografije na kojima prisno poziraju, a strani mediji potom su objavili da će zgodni glumac biti glavna zvijezda spota za njenu novu pjesmu „Punteria“. Sada su izvori bliski paru potvrdili da izlaze, ali njihova veza zasad nije ozbiljna. Šakirini prijatelji navodno su zabrinuti jer smatraju da Lusjen izlazi sa Šakirom samo jer je slavna. Boje se, pišu mediji, da će joj slomiti srce. Šakira je fudbalera upoznala u martu 2011., kada je snimala spot za hit „Waka Waka“. Zajedno su bili 12 godina, a razišli su se u junu 2022. Par ima dva sina - Milana i Sašu.  Naslovna fotografija: Instagram

Šakira (Shakira) je počela da izlazi s britanskim glumcem Lusjenom Laviskontom (Lucien Leon Laviscount), zvijezdom serije “Emily in Paris”, piše Daily Mail.

Par je glasine o vezi potakao već ranije. Pjevačica je, naime, na Instagramu objavila njihove fotografije na kojima prisno poziraju, a strani mediji potom su objavili da će zgodni glumac biti glavna zvijezda spota za njenu novu pjesmu „Punteria“.

Sada su izvori bliski paru potvrdili da izlaze, ali njihova veza zasad nije ozbiljna. Šakirini prijatelji navodno su zabrinuti jer smatraju da Lusjen izlazi sa Šakirom samo jer je slavna. Boje se, pišu mediji, da će joj slomiti srce.

  • Šakira očajnički želi da se zaljubi, ali njeni prijatelji su zabrinuti jer je Lusjen ranije bio u vezama sa ženama koje nisu toliko slavne. Sada se viđa sa Šakirom, koja samo želi ljubav. Mnogi su zabrinuti da želi da bude s njom samo da ljudi znaju za njega, da se njegovo ime prepozna. Viđaju se, ali to nije još ništa ozbiljno – rekao je izvor, dodajući da Šakira još nije preboljela bivšeg supruga Žerara Pikea, piše Najžena.rs.

Šakira je fudbalera upoznala u martu 2011., kada je snimala spot za hit „Waka Waka“. Zajedno su bili 12 godina, a razišli su se u junu 2022. Par ima dva sina – Milana i Sašu. 

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...