Sarajevo
11

Social Media

Light
Dark

“Prvomajski uranak” u organizaciji Alfa TV na Stojčevcu

Na popularnom izletištu Stojčevac u Sarajevu, održan je "prvomajski uranak” humanitarni događaj u organizaciji Alfa TV. Na samom početku prisutnima se obratio kolektiv Alfa TV kao i premijer Kantona Sarajevo Nihad Uk. Dogadjaj je podržao i državni parlamentarac Saša Magazinović. Nakon kratkih obraćanja, pet takmičara je odmjerilo snage i otkrilo svoju "tajnu dobrog ćevapa". Njihovo umijeće u pravljenju ćevapa ocjenjivali su sarajevski kuhar Hamid Kurjaković, predstavnica Amko komerca Minela Turbo i Neno Svjetlanović, poznatiji kao Neno Cooks. Prvo mjesto je osvojila Berina Paraganlija Krcić - roštilj i poklon bon u vrijednosti od 150KM. Nakon toga je počeo zabavno-muzički dio a za mikrofon su prvi stali Eldin Zoronjić i Hazim Mehmedić a nakon toga i Almin Selimović, Adna Svraka, Armin Čohodar i Emrah Emšo. Sva hrana i piće koji se nisu iskoristili donirani su u Narodnu kuhinju Stari Grad i Dom za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave. Naslovna fotografija: ALFA TV

Na popularnom izletištu Stojčevac u Sarajevu, održan je “prvomajski uranak” humanitarni događaj u organizaciji Alfa TV. Na samom početku prisutnima se obratio kolektiv Alfa TV kao i premijer Kantona Sarajevo Nihad Uk. Dogadjaj je podržao i državni parlamentarac Saša Magazinović.

Nakon kratkih obraćanja, pet takmičara je odmjerilo snage i otkrilo svoju “tajnu dobrog ćevapa”. Njihovo umijeće u pravljenju ćevapa ocjenjivali su sarajevski kuhar Hamid Kurjaković, predstavnica Amko komerca Minela Turbo i Neno Svjetlanović, poznatiji kao Neno Cooks.

Prvo mjesto je osvojila Berina Paraganlija Krcić – roštilj i poklon bon u vrijednosti od 150KM. Nakon toga je počeo zabavno-muzički dio a za mikrofon su prvi stali Eldin Zoronjić i Hazim Mehmedić a nakon toga i Almin Selimović, Adna Svraka, Armin Čohodar i Emrah Emšo.

Sva hrana i piće koji se nisu iskoristili donirani su u Narodnu kuhinju Stari Grad i Dom za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave.

Naslovna fotografija: ALFA TV

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...