Sarajevo
11

Social Media

Light
Dark

“Iz inata”: Vanna najavila novi album

"Iz inata" je nova  Vannina autorska pjesma kojom je  razveselila svoju publiku. Balada u aranžmanu Gorana Kovačića Gorkog nosi Vannin snažan autorski pečat. Vanna je premijerno izvela na "Beogradskom proleću" održanom nedavno u MTS dvorani, a kući se sretna vratila s osvojenom drugom nagradom publike. Iako se čini da su balade poput novijih "Puna memorija" ili "Želja" one u kojima najviše dolazi do izražaja njen autorski talent, Vanna je pokazala da se jednako dobro snalazi i u bržim ritmovima jer su pjesme kao što su "Kriva nota" i "Navika" osvojile plesne podije diljem regije. Naslovna fotografija: Instagram

“Iz inata” je nova  Vannina autorska pjesma kojom je  razveselila svoju publiku. Balada u aranžmanu Gorana Kovačića Gorkog nosi Vannin snažan autorski pečat.

Vanna je premijerno izvela na “Beogradskom proleću” održanom nedavno u MTS dvorani, a kući se sretna vratila s osvojenom drugom nagradom publike. Iako se čini da su balade poput novijih “Puna memorija” ili “Želja” one u kojima najviše dolazi do izražaja njen autorski talent, Vanna je pokazala da se jednako dobro snalazi i u bržim ritmovima jer su pjesme kao što su “Kriva nota” i “Navika” osvojile plesne podije diljem regije.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...