Sarajevo
17

Social Media

Light
Dark

Radončić prekida medijsku šutnju, večeras gostuje kod Hadžifejzovića

Fahrudin Radončić, predsjednik SBB-a BiH i bivši ministar sigurnosti BiH u dva mandata, nakon dužeg vremena medijske samoizolacije, večeras gostuje kod najpoznatijeg bh. novinara Senada Hadžifejzovića.  Intervju koji se snima uživo, Face TV će emitovati u 18:45 sati. Za očekivati je da će to biti iznimno zanimljiv razgovor, zbog aktuelne političke i ekonomske situacije u Bosni i Hercegovini, regionu i svijetu. Inače, Radončić duže od godinu dana nije komentarisao rezultate trojke, mnoge afere i hapšenja, kao i druge teme iz turbulentnog javnog života i dešavanja u BiH. Naslovna fotografija: Avaz

Fahrudin Radončić, predsjednik SBB-a BiH i bivši ministar sigurnosti BiH u dva mandata, nakon dužeg vremena medijske samoizolacije, večeras gostuje kod najpoznatijeg bh. novinara Senada Hadžifejzovića. 

Intervju koji se snima uživo, Face TV će emitovati u 18:45 sati.

Za očekivati je da će to biti iznimno zanimljiv razgovor, zbog aktuelne političke i ekonomske situacije u Bosni i Hercegovini, regionu i svijetu.

Inače, Radončić duže od godinu dana nije komentarisao rezultate trojke, mnoge afere i hapšenja, kao i druge teme iz turbulentnog javnog života i dešavanja u BiH.

Naslovna fotografija: Avaz

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...