Sarajevo
31

Social Media

Light
Dark

Šok pred početak turnira: Rafael Nadal neće igrati na Australian Openu

Španski teniser Rafael Nadal je objavio na društvenim mrežama kako zbog povrede mišića neće nastupati na narednom Gren slemu u Melburnu. On je zadobio povredu u prethodnom meču na turniru u Brizbejnu. Pored svih prethodnih naoda da se nalazi u odličnoj formi, sada je objavio da ima problema sa mikro-rupturama mišića, piše Avaz. Naslovna fotografija: Platforma X

Španski teniser Rafael Nadal je objavio na društvenim mrežama kako zbog povrede mišića neće nastupati na narednom Gren slemu u Melburnu.

On je zadobio povredu u prethodnom meču na turniru u Brizbejnu. Pored svih prethodnih naoda da se nalazi u odličnoj formi, sada je objavio da ima problema sa mikro-rupturama mišića, piše Avaz.

  • Zdravo svima, tokom mog posljednjeg meča u Brizbejnu imao sam mali problem sa mišićem koji me je, kao što znate, zabrinuo. Kada sam stigao u Melburn, imao sam priliku da uradim magnetnu rezonancu i imam mikro-rupturu na mišiću, ne u istom dijelu gdje sam imao povredu i to je dobra vijest. Trenutno nisam spreman da se takmičim na maksimalnom nivou u 5 setova. Letim nazad u Španiju da vidim svog doktora, da se liječim i odmorim – objavio je Rafael Nadal.

Naslovna fotografija: Platforma X

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...