Sarajevo
18

Social Media

Light
Dark

Šokantna scena na stadionu: Zvijezda filmova za odrasle pokazala gole grudi, policija morala da interveniše

Poznata glumica filmova za odrasle Deni Benks želi po svaku cijenu da skrene pažnju na sebe, a ovoga puta otišla je još jedan korak naprijed, kako bi ostvarila taj cilj. Naime, ona je odlučila da na krcatom stadionu navijačima pokaže svoje bujne grudi, ali je ubrzo uslijedilo veliko poniženje na njen račun. Kada su ugledali šokantnu scenu, policajci i pripadnici obezbjeđenja prišli su atraktivnoj plavuši i naredili joj da odmah napusti stadion. Amerikanka je objasnila da je policajci nisu ispratili van stadiona, ali su joj poručili sljedeće: "Ne moraš ići kući, ali se gubi sa utakmice." Dani Banks veoma je popularna na Instagramu gdje je prati više od 8 miliona ljudi, a proslavila se upravo zahvaljujući oskudnim fotografijama na kojima su u prvom planu njene obline, piše Kurir.rs Naslovna fotografija: sportsport.ba

Poznata glumica filmova za odrasle Deni Benks želi po svaku cijenu da skrene pažnju na sebe, a ovoga puta otišla je još jedan korak naprijed, kako bi ostvarila taj cilj.

Naime, ona je odlučila da na krcatom stadionu navijačima pokaže svoje bujne grudi, ali je ubrzo uslijedilo veliko poniženje na njen račun.

FOTO: INSTAGRAM

Kada su ugledali šokantnu scenu, policajci i pripadnici obezbjeđenja prišli su atraktivnoj plavuši i naredili joj da odmah napusti stadion. Amerikanka je objasnila da je policajci nisu ispratili van stadiona, ali su joj poručili sljedeće: “Ne moraš ići kući, ali se gubi sa utakmice.”

Dani Banks veoma je popularna na Instagramu gdje je prati više od 8 miliona ljudi, a proslavila se upravo zahvaljujući oskudnim fotografijama na kojima su u prvom planu njene obline, piše Kurir.rs

Naslovna fotografija: sportsport.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...