Sarajevo
32

Social Media

Light
Dark

Stanija pokazala gole grudi: Raskopčala košulju i izbacila atribute

Bivša zadrugarka i starleta Stanija Dobrojević već neko vrijeme boravi u Americi, gdje redovno dijeli trenutke iz svog privatnog života sa pratiocima na društvenim mrežama. Nedavno je privukla pažnju javnosti svojim provokativnim sadržajem, ističući svoje izvajano tijelo i izazovni stil.

Stanija već godinama važi za osobu čije je tijelo u centru pažnje, a nedavno je izjavila da joj je upravo njena prirodna pozadina obezbjedila “čitavo bogatstvo”. Ova izjava je izazvala znatiželju javnosti i pokrenula brojne komentare na društvenim mrežama.

Fotografije starlete često su na ivici erotike, a ovoga puta Stanija je odlučila da u krupnom planu pokaže svoje bujno poprsje, potpuno bez ičega ispod ružičastog sakoa. Snimala se u ogledalu, ističući svoje obline, a posebno su došle do izražaja njene grudi i uski struk. Ovaj izazovni sadržaj izazvao je različite reakcije među njenim pratiocima, a posebno je privukao pažnju muškog dijela populacije, piše Express.

STANIJA DOBROJEVIĆ

Njen potez da pokaže svoje tijelo bez ikakvih ograničenja izazvao je različite reakcije javnosti, dok su mnogi komentarisali ovu hrabru odluku. Stanija je svojim izazovnim fotografijama i izjavama još jednom potvrdila svoj status kontroverzne ličnosti koja ne libi da istakne svoje atribute.

Mnogi se pitaju kako li na ove fotke reaguje njen partner Asmin Durdžić, za kojeg je Aneli Ahmić u “Eliti” govorila da je jako ljubomoran i da je njoj branio da kači vruće fotke i slike u kupaćem kostimu.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...