Ashburn
70

Social Media

Light
Dark

Tom Kruz unajmio cijeli sprat restorana za romantičnu večeru

Tom Kruz (Cruise) uživa u ljubavi sa 25 godina mlađom Elsinom Kajrovom (Elsina Khayrova), kćerkom ruskog bogataša koji se bavi trgovinom dijamantima, a za romantičnu večeru s lijepom Ruskinjom odlučio je unajmiti na jednu večer cijeli sprat otmjenog londonskog restorana Novikov, piše The Sun. Glumac na taj se potez odlučio kako bi mogao uživati u večeri s njom bez znatiželjnih pogleda. Za večeru je izdvojio oko 500 funti, a uživali su u jastogu i sushiju. Prema tvrdnji izvora, Tom i Elsina proveli su romantičnu večer u razgovoru, a glumac je pažljivo slušao svaku riječ koju je Ruskinja izgovorila. Jedan član osoblja zamolio je glumca da se zajedno fotografiraju, a zatim je uskočio Tomov tjelohranitelj. Nakon romantične večere glumac je zaposlenicima restorana podijelio napojnice od 100 funti, a Ruskinja je izašla na stražnja vrata kako bi neprimjetno napustila restoran. Podsjetimo, Elsina je bila u braku s ruskim tajkunom Dmitrijem Tsetkovim, s kojim je živjela u vili vrijednoj 22 miliona funti. Nakon glasina o njenoj vezi s holivudskim glumcem, njen bivši muž izjavio je kako ona ima skup ukus te da bi Tom " trebao svoje oči, ali i novčanik držati širom otvorene". Naslovna fotografija: Instagram

Tom Kruz (Cruise) uživa u ljubavi sa 25 godina mlađom Elsinom Kajrovom (Elsina Khayrova), kćerkom ruskog bogataša koji se bavi trgovinom dijamantima, a za romantičnu večeru s lijepom Ruskinjom odlučio je unajmiti na jednu večer cijeli sprat otmjenog londonskog restorana Novikov, piše The Sun.

Glumac na taj se potez odlučio kako bi mogao uživati u večeri s njom bez znatiželjnih pogleda. Za večeru je izdvojio oko 500 funti, a uživali su u jastogu i sushiju.

Prema tvrdnji izvora, Tom i Elsina proveli su romantičnu večer u razgovoru, a glumac je pažljivo slušao svaku riječ koju je Ruskinja izgovorila. Jedan član osoblja zamolio je glumca da se zajedno fotografiraju, a zatim je uskočio Tomov tjelohranitelj.

ELSINA Khayrova

Nakon romantične večere glumac je zaposlenicima restorana podijelio napojnice od 100 funti, a Ruskinja je izašla na stražnja vrata kako bi neprimjetno napustila restoran.

Podsjetimo, Elsina je bila u braku s ruskim tajkunom Dmitrijem Tsetkovim, s kojim je živjela u vili vrijednoj 22 miliona funti. Nakon glasina o njenoj vezi s holivudskim glumcem, njen bivši muž izjavio je kako ona ima skup ukus te da bi Tom ” trebao svoje oči, ali i novčanik držati širom otvorene”.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...