Sarajevo
18

Social Media

Light
Dark

Stiže još jedna beba u dom Marije Šerifović: Verica progovorila o drugom unučetu

Marija Šerifović ne skida osmijeh s lica otkako je postala majka, a najveću podršku za sve dobija od svoje majke Verice Šerifović koja je sada tjera da odmah dobije drugo dijete. Naime, Verica Mariju nagovara da odmah pokrenu postupak dobijanja druge bebe. S obzirom na to da procedura traje skoro godinu, Verica je na svoju incijativu pitala surogat majku da li bi željela da joj podari još jedno unuče u bliskoj budućnosti, piše Avaz. Naslovna fotografija: Instagram

Marija Šerifović ne skida osmijeh s lica otkako je postala majka, a najveću podršku za sve dobija od svoje majke Verice Šerifović koja je sada tjera da odmah dobije drugo dijete.

Naime, Verica Mariju nagovara da odmah pokrenu postupak dobijanja druge bebe. S obzirom na to da procedura traje skoro godinu, Verica je na svoju incijativu pitala surogat majku da li bi željela da joj podari još jedno unuče u bliskoj budućnosti, piše Avaz.

  • Verica je opčinjena unukom, više je ništa ne zanima osim njega. Rekla je čak da će i slastičarnu da zatvori kako bi se posvetila unuku, jer to je bila njena životna želja. Ona toliko uživa u ulozi bake, pa je rekla Mariji da opet uđu u čitavu proceduru kako bi dobila i drugo unuče. Njoj je želja da Mario dobije brata ili sestru, jer joj je i danas žao što ona pored Marije nije imala bar još jedno dijete. 
  • Iako je Marija mišljenja da joj je sin dovoljan i da želi samo njemu da se posveti, Verica je malo poljuljala svojim prijedlogom. Rekla joj je da će da digne kredit ako im zafali para jer želi da opet pokrenu proceduru koja traje najmanje godinu, što znači da bi drugo dijete mogli da dobiju taman kada Mario malo poraste. Marija nije sigurna da sada to želi, ali je rekla Verici da će razmisliti. Međutim, Vera ne odustaje jer vidi kako se Marija lijepo snalazi s bebom i koliko uživa u svemu, pa ne želi da ponovi njenu grešku i ostane samo na jednom djetetu.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...