Sarajevo
17

Social Media

Light
Dark

Tanja o paklu koji je prošla s bivšim suprugom: On je bio velika greška, gledala sam samo mišiće

Pjevačica Tanja Savić bila je gošća u specijalnom Božičnom izdanju Pinkove emisije „Vikend specijal“ tokom koje se prisjetila najtežih trenutaka u svom životu. Pored Tanje Savić, gošće su bile Rada Manojlović i Dragana Mirković, a tokom razgovora i one su otvoreno govorile ko im najčešće nedostaje tokom praznika. Tanja je otvorila dušu pred kamerama, a potom otkrila da li će se udati u ovoj godini, piše Express. Voditelj je upitao Tanju da li je njen partner, čovjek njenog života te je otkrila da li je Dragana Mirković upoznala Mukija Bešića. Naslovna fotografija: Printscreen

Pjevačica Tanja Savić bila je gošća u specijalnom Božičnom izdanju Pinkove emisije „Vikend specijal“ tokom koje se prisjetila najtežih trenutaka u svom životu.

Pored Tanje Savić, gošće su bile Rada Manojlović i Dragana Mirković, a tokom razgovora i one su otvoreno govorile ko im najčešće nedostaje tokom praznika.

Tanja je otvorila dušu pred kamerama, a potom otkrila da li će se udati u ovoj godini, piše Express.

  • Ja ne bih voljela da stanem na ludi kamen, jer ne bi se tako zvao da je normalan. Ja sam ostvarena kao majka, pa kod mene to ide drugačije, bitno mi je da mojoj djeci budem zdrava, što se tiče udaje nikad ne reci nikada, a ako imam pravog partnera kao što je ovaj danas, što da ne – rekla je Tanja.

Voditelj je upitao Tanju da li je njen partner, čovjek njenog života te je otkrila da li je Dragana Mirković upoznala Mukija Bešića.

  • Dragana ga je upoznala, prošao je njen rengen – rekla je Tanja.
  • Ja moram da kažem da je Dragana malo subjektivna, i nije baš objekivtna, jer je njoj svaki moj bio dobar – dodala je Rada.
  • Ja sam molila za dobrog, i to mi se desilo. Prvi put jeste bila greška, ali sada nije. Ja sam u mlodosti dosta trpjela i dozvoljavala da neko upravlja sa mnom, ali sada sam se promijenila. Ja sam birala mišiće, a to je greška, treba birati dobrog čovjeka. Mlade djevojke moraju da traže prave momke koji sve rade za njih, treba da se osvrnu na ljubav koji imaju kod kuće, da gledaju momke kao što su njihovi očevi – rekla je Tanja.
  • Ja moram da kažem da sam ja jako realna osoba. Mnogo sam prošla sa Tanjom, a meni da se desilo ono što se njoj desilo, taj ne bi dobro prošao. Ja u svom odnosu i braku dajem sve, za mogu supruga dajem sve. Žena mora da se bori za svoju porodicu, a neki muškarci to ne zaslužuju. Mora da se procijeni ko to zaslužuje da se ti toliko predaš da ti zaboraviš da si Tanja Savić – dodala je Dragana:
  • Tanja je bila predodređena da bude prava zvijezda, ali je krenula tim životom, i to je malo zaustavilo njenu karijeru. Ona je velika zvijezda i sada, mlada osoba, koju mnogo vole. I Tanju i Radu kao da je neko stavio na klupu za rezervne igrače, ali to mora da se promijeni, samo jako i pravo – rekla je Dragana.
  • Meni je Dragana uvijek bila uzor, uvijek je nasmijana, a niko ne zna da li je nekada ona bila tužna jer to nikada ne pokazuje – rekla je Tanja.

Naslovna fotografija: Printscreen

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Šta dalje čitati...
Share to...