Sarajevo
3

Social Media

Light
Dark

Totalni haos: Aca Lukas “zapalio” Skenderiju

Aca Lukas završio je koncert u sarajevskoj dvorani Skenderija, a oduševljena publiku ispratila ga je aplauzom. Hiljade posjetitelja pjevalo je u glas sa Acom Lukasom koji je priredio nezaboravnu noć u Skenderiji. S prvim taktovima pjesme "Nisam preživeo", atmosfera u dvorani je proključala. Prije nastupa pjevača iz Srbije, na istom mjestu prikazan je film „Pokidan“ rađen prema motivima iz Lukasovog života. Glavnog lika, Peđu Kovača, tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama su i Ivan Đorđević, Vesna Stanojević, Marija Pikić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, Jovo Maksić, Radoje Čupić, Branka Katić i mnogi drugi, piše Dnevni Avaz. Naslovna fotografija: N. Šaljić

Aca Lukas završio je koncert u sarajevskoj dvorani Skenderija, a oduševljena publiku ispratila ga je aplauzom.

Hiljade posjetitelja pjevalo je u glas sa Acom Lukasom koji je priredio nezaboravnu noć u Skenderiji.

S prvim taktovima pjesme “Nisam preživeo”, atmosfera u dvorani je proključala. Prije nastupa pjevača iz Srbije, na istom mjestu prikazan je film „Pokidan“ rađen prema motivima iz Lukasovog života.

Glavnog lika, Peđu Kovača, tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama su i Ivan Đorđević, Vesna Stanojević, Marija Pikić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, Jovo Maksić, Radoje Čupić, Branka Katić i mnogi drugi, piše Dnevni Avaz.

Naslovna fotografija: N. Šaljić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Share to...